Rīgā apvidus automašīna notriekusi divas gājējas (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Edijs Pālens/LETA

Vakar Rīgā, apvidus automašīna notrieca divas gājējas, kuras ar traumām nogādātas slimnīcā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Ganību Dambja un Uriekstes ielas krustojumā automašīna «Hyundai Santa Fe» notrieca gājējas - 1985. un 1982.gadā dzimušas sievietes. Abas cietušās ar dažādām traumām nogādātas slimnīcā.

Savukārt Lubānas novadā, autoceļa Lubāna-Apogi 1.kilometrā 1970.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Audi 90», nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Avārijā cieta automašīnas vadītājs, kurš ar diagnozi politrauma nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Rīgā, Kalsnavas ielā, 1978.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Saab», nobrauca no ceļa un ietriecās metāla sētā. Automašīnas vadītājs ar dažādām traumām un alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 35 avārijas, kurās cieta 14 cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 20 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem pieci bijuši autovadītāji, 15 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti astoņi transportlīdzekļu vadītāji - 1 autovadītājs un septiņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu