Mātes dienai veltītie pasākumi Rīgā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Svētdien, 12.maijā Rīgas kultūras centros un dievnamos notiks vairāki koncerti, kuri veltīti Mātes dienai. Iedzīvotāji aicināti apmeklēt koncertus gan ar koru, orķestru, ansambļu un solistu uzstāšanos, gan ar deju kolektīvu priekšnesumiem. Ieeja koncertos bez maksas, portālam «Apollo» stāsta  Indra Vilde, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja.

Mātes dienai veltīts pasākums jau 11.maijā plkst.16.00 notiks Rīgas Latviešu biedrības namā, kurā muzicēs Rīgas mūzikas skolu apvienotais simfoniskais orķestris.

12.maijā plkst.12.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centrā «Imanta» koncertā «Dāvana no manas sirds» uzstāsies deju kolektīvs «Mazais Andžiņš» un bērnu popgrupa «Podziņas». Plkst. 13.00 koncerti sāksies vairākos Rīgas kultūras centros. VEF Kultūras pilī koncertā «Mātes roka labos ceļos vada» apmeklētājus priecēs konkursa «Cālēns 2013» laureāti, kā arī dejotāji un solisti. Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā «Mazā ģilde» koncertā «Tev» muzicēs bērnu vokālais ansamblis «Kolibri» kopā ar Zigfrīdu Muktupāvelu un Jāni Lūsēnu. Koncertā «Tavas rokas sauli nes» Rīgas kultūras centrā «Iļģuciems» uzstāsies gan dejotāji, gan vokālie ansambļi, kā arī koklētāju ansamblis «Ilga».

Mātes dienai veltīti koncerti notiks arī dievnamos. Rīgas Sv. Jāņa baznīcā koncertā «Ticība. Cerība. Mīlestība» klausītājus priecēs koris «Sapnis», ērģelniece Ilze Reine, solisti Līga Jakševica un Juris Mols, bet Rīgas Sv. Pētera baznīcā iedzīvotāji gaidīti koncertā «Maija šūpuļdziesmas», kur muzicēs Ieva Parša, Raimonds un Oskars Petrauski.

Divi Mātes dienai veltīti pasākumi notiks arī nule atklātajā Kultūras pilī «Ziemeļblāzma». Plkst.12.00 klausītājus uz koncertu «Mīļāko no visiem paldies vēlas sirds Tev pasacīt» gaidīs dziesminiece Austra Pumpure un austrasbērni. Pēcpusdienā, plkst.17.00 iedzīvotāji aicināti uz vērienīgu deju koncertu «Pavasara dejas virpulī», kur uzstāsies Rīgas vieni no labākajiem deju kolektīviem: «Dancis», «Auda», «Rotaļa», «Bitīte», «Liesma», «Rīdzinieks» un «Vektors». Šajā koncertā ieejas maksa trīs lati.

Mātes dienai veltītos pasākumus atbalsta Rīgas dome. Pasākumu programma pieejama interneta vietnē www.kultura.riga.lv

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu