Uzvaras parkā pie pieminekļa aizturēti deviņi cilvēki (198)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Baburovs/LETA

Uzvaras parkā pie pieminekļa «Padomju armijas karavīriem - Padomju Latvijas un Rīgas atbrīvotājiem no vācu fašistiskajiem iebrucējiem» šodien līdz plkst.16.40 kopumā aizturēti deviņi cilvēki, no kuriem viens mēģināja sarīkot nesankcionētu piketu.

Diviem aizturētajiem noformēti protokoli par atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibumā. Tāpat aizturēts vēl kāds vīrietis par nepakļaušanos policijai, jo viņš pie pieminekļa mēģināja sarīkot nesakcionētu piketu. Viņš administratīvās lietvedības sākšanai nogādāts policijas iecirknī, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniece Sigita Pildava.

Ceturtais aizturēts, jo atradās alkohola reibumā un, urinējot sabiedriskā vietā, iekritis grāvī ar ūdeni. Vīrieti no ūdens izvilkuši policisti kopā ar iedzīvotājiem. Arī šim vīrietim tiks noformēti protokoli par pārkāpumiem.

Pārējie pieci policijas rokās nonākušie vīrieši bija alkohola lietotāji, aģentūrai LETA pastāstīja VP Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Jau ziņots, ka biedrība «9.maijs.lv» šodien no plkst.9 līdz 23 pie pieminekļa «Padomju armijas karavīriem - Padomju Latvijas un Rīgas atbrīvotājiem no vācu fašistiskajiem iebrucējiem» un tam apkārt esošajā Uzvaras parkā piemin «fašisma sagrāves dienu».

Komentāri (198)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu