Šķēlem 19 punkti un uzvara Igaunijas čempionāta finālsērijas pirmajā spēlē (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu basketbolists Armands Šķēle ceturtdien guva 19 punktus pirmajā Igaunijas basketbola čempionāta finālspēlē, palīdzot viņa pārstāvētajai valsts čempionvienībai Tallinas «Kalev/Cramo» izcīnīt uzvaru.

Aizvadītajā spēlē Šķēles klubs savā laukumā ar 83:69 (24:20, 20:10, 19:23, 20:16) pārspēja Tartu TU/«Rock», sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Šķēle laukumā pavadīja 24 minūtes un 23 sekundes, realizēdams piecus no desmit divpunktu metieniem, vienīgo trīspunktnieku un visus sešus soda metienus. Jau pirmajā puslaikā Šķēle bija atzīmējies ar 15 punktiem. Tāpat latvieša kontā bija septiņas atlēkušās bumbas un četras izprovocētās piezīmes.

Sērijas otrā spēle tiks aizvadīta sestdien.

Kā ziņots, sērijā par trešo vietu pēc diviem mačiem latviešu Māra Ļaksas un Jura Umbraško pārstāvētā Rakveres «Tarvas» vienība cīnās neizšķirti 1-1 Raplas TYCO. Šī sērija ritēs līdz vienas komandas divām uzvarām, bet izšķirošā spēle sērijā paredzēta 12. maijā Rakverē.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu