Sērijveida dzīvokļu cenas aprīlī samazinājušās Salaspilī un Kauguros (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aprīlī vidējās sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī un Kauguros ir samazinājušās, bet Ogrē un Jelgavā tās nav mainījušās, teikts nekustamā īpašuma kompānijas «Arco Real Estate» mājokļu tirgus pārskatā.

Šī gada aprīlī Jūrmalā, Kauguros, dzīvokļu cenas samazinājušās par 0,5%. Vidējā dzīvokļa cena noslīdējusi līdz 404 eiro (282,8 latiem) par kvadrātmetru. 2012.gada laikā sērijveida dzīvokļu cenas Kauguros samazinājās par 3,5%.

Dzīvokļu cenas Kauguros joprojām ir zemā līmenī, un bieži vien darījumi notiek par vēl zemākām cenām nekā piedāvājumā. 2012.gadā novērotā cenu lejupslīde liecina par intereses mazināšanos šajā reģionā, un cenām arī 2013.gada pirmajā ceturksnī bija tendence samazināties, norāda «Arco Real Estate».

Aprīlī arī Salaspilī dzīvokļu cenas samazinājušās par 0,3%. Vidējā dzīvokļu cena samazinājusies līdz 471 eiro (329,7 latiem) par kvadrātmetru. 2012.gada laikā sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā samazinājās par 3,1%.

Salaspilī dzīvokļu cenu izmaiņas parasti ir saistītas ar izmaiņām Rīgas mikrorajonos, kur cenas pašlaik ir stabilas. 2013.gada pirmajā ceturksnī Salaspilī netika novērotas dzīvokļu cenu svārstības, teikts pārskatā.

Vidējās sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē 2013.gada aprīlī nav mainījušās. Vidējā cena saglabājusies 426 eiro (298,2 lati) par kvadrātmetru. Ogrē 2012.gada laikā sērijveida dzīvokļu cenas samazinājās par 1,3%. Arī 2013.gada pirmajā ceturksnī dzīvokļu cenas Ogrē saglabājās stabilas.

Arī Jelgavā dzīvokļu cenas nav mainījušās, raksta «Arco Real Estate». Vidējā dzīvokļu cena saglabājusies 289 eiro (202,3 lati) par kvadrātmetru. 2012.gada laikā sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā kopumā samazinājās par 2,6%. Jelgavā 2013.gada pirmajā ceturksnī dzīvokļu cenas bija stabilas un cenu svārstības minimālas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu