«Olympiacos» otro gadu pēc kārtas apstādina CSKA (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

ULEB Eirolīgas «Final Four» turnīra finālu Londonā kā pirmie šovakar sasniedza pagājušās sezonas čempioni Pireju «Olympiacos» basketbolisti.

Grieķijas klubs pagājušās sezonas fināla atkārtojumā negaidīti pārliecinoši ar 69:52 pārspēja Krievijas čempionus Maskavas CSKA.

Uzvarētāju rindās pa 13 punktiem guva Pero Antičs un Kails Hainss, kura rēķinā bija arī desmit atlēkušās bumbas. Tikmēr CSKA labā 13 punktus guva Sonijs Vīmss, bet 11 punktus sakrāja Viktors Hrjapa.

Lai gan mača sākumā CSKA izvirzījās vadībā ar 8:4, turpinājumā notikumus laukumā diktēja «Olympiacos», pēc nospēlētām desmit minūtēm izvirzoties vadībā ar 24:17, bet līdz lielajam pārtraukumam pagājušās sezonas Eirolīgas čempioni bija iekrājuši jau 12 punktu pārsvaru (40:28). Arī trešajā ceturtdaļā CSKA nespēja lauzt cīņas gaitu un pirms pēdējām desmit minūtēm Grieķijas klubam bija jau +17 (53:36).

Otra pusfināla spēle sāksies plkst. 22.00 un tajā spēkiem mērosies divas Spānijas komandas - «FC Barcelona Regal» un Madrides «Real».

Spēle par trešo vietu sāksies svētdien, plkst. 19.00, bet finālmača sākums paredzēts svētdien, plkst. 22.00.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu