Latvijas basketbolistēm zaudējums pirmajā pārbaudes spēlē (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pirmajā pārbaudes spēlē, gatavojoties Eiropas čempionāta finālturnīram, Latvijas valstsvienība Lietuvas pilsētā Alītā ar 47:63 piekāpās Baltkrievijas basketbolistēm.

Rezultatīvākā Latvijas komandā ar 11 punktiem bija Kristīne Kārkliņa, bet astoņus punktus pievienoja Anda Eibele.

Jāpiebilst, ka debiju valstsvienības sastāvā šajā mačā piedzīvoja Ieva Kūlīte, Kitija Laksa, Dita Liepkalne un Kristīne Silarāja, bet tikai otro reizi izlasē spēlēja Baiba Eglīte (debijas spēle notika 2008. gada 31. maijā Rīgā pret Baltkrieviju).

Turpinājumā nākamajā nedēļas nogalē, 18. un 19. maijā Latvijas izlase Cēsīs aizvadīs divas pārbaudes spēles pret Nīderlandi, 25. maijā «Arēnā Rīga» latvietes tiksies ar Lietuvu, bet maija beigās un jūnija sākumā komanda piedalīsies pārbaudes turnīros Zviedrijā un Čehijā.

Eiropas čempionāts no 15. līdz 30. jūnijam risināsies Francijā. Apakšgrupu turnīrā Latvijas basketbolistes cīnīsies ar Francijas, Lielbritānijas un Serbijas izlasēm, bet pēc apļa turnīra trīs labākās komandas iekļūs otrajā posmā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu