Dots devējam atdodas...viņš «bauda» to, kas savulaik sāpēja man (148)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/canihazit/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

«...Pirms vairāk nekā 10 gadiem manā ģimenē iejaucās kāda sieviete - diezgan nekaunīgi, uzstājīgi un...nezinu, kā vēl to noformulēt,» raksta kāda portāla [s:44789] lasītāja.

«Ar vīru bijām nodzīvojuši 12 gadus, 2 bērni pusaudži, arī materialais stāvoklis nebija slikts. Uzticējāmies viens otram un pat daži darba kolēģi nezināja, ka viņš ir precējies, jo es parasti darba burziņos nepiedalījos...

Bija arī dažādi pārpratumi, kad dažreiz sanāca vīru apciemot darba vietā. Bija arī nesaskaņas, bet nekas tāds, ko nespējām atrisināt.

Kad uzzināju, ka manu vīru «medī» gadus 10 jaunāka sieviete - ierosināju «ņemt atelpu» un pa šo laiku izlemt, kas kuram no mums ir svarīgāks. Un tad notika tas, ko vismazāk gaidīju gan es, gan mans vīrs - viņa ar viltu palika stāvoklī. Es atkāpos - vēl jo vairāk tāpēc, ka man bija sāpīgi.

Izšķirāmies oficiāli, lai gaidāmajam mazulim būtu tēvs oficiāli.

Nu jau bijušais vīrs man nosolījās, ka nu vairāk bērnus viņs nevar atļauties - jāaudzina un jāizglīto tie, kas ir tagad, taču pēc 2 gadiem atkal uzzinu, ka šī sieviete atkal ir stāvoklī. Viņi joprojām nav pat sarakstījušies.

Nu jau manu bērnu pusmāsa un pusbrālis ir krietni paaugušies - mani bērni bieži apdāvina, apciemo, jo abi jau ir finansi«ali patstāvīgi. Taču tagad šai sievietei ir «romāniņš» un tagad mans bijušais vīrs ir situācijā, kādā kādreiz biju es... Un izskatās, ka viņu tas ļoti sāpina...

Autore: Mērijas kundze

Komentāri (148)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu