Enerģijas atjaunošanai maratonisti saņems veselīgo uzkodu pakas (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atbalstot aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, kā arī «Nordea» Rīgas maratona dalībniekiem nodrošinot iespēju atjaunot enerģiju pēc garās distances, «Rimi» skrējējiem sarūpējis vairāk nekā 6 tonnas svaigu augļu. Tos būs iespējams saņemt gan skrējiena laikā, gan pēc tā. Turklāt «Rimi» maratona dalībniekiem pēc finiša līnijas šķērsošanas nodrošinās kopumā 20 000 veselīgo uzkodu pakas. 

  • Katrā no tām būs atrodams negāzēts ūdens «Vichy Still», atspirdzinošais sporta dzēriens «Vichy Viva Sport», «Zelta rieksts» Dienas deva enerģijai – žāvētu augļu un riekstu maisījums, ābols, kā arī «Belvita» brokasteri, kas ir unikāla pilngraudu, šķiedrvielu un vitamīnu kombinācija.

Visus produktus maratona dalībnieki saņems stilīgos maisiņos ar Rimi veselīgas ēšanas kustības «Aikāgaršo» un «Nordea» Rīgas maratona simboliku, kas turpmāk varēs kalpot arī kā ērta soma ikdienas iepirkumiem. Turklāt maisiņš ir ērts un parocīgs, to iespējams salikt neliela ābola formā,ielikt rokas somā vai kabatā, kur tas neaizņems daudz vietas.

Tāpat, rūpējoties par atspirdzinājumu ne tikai pēc skrējiena, bet arī tā laikā, Nordea Rīgas maratona veselīga uztura partneris «Rimi» maratona skrējējiem nodrošinās 6,5 tonnas svaigu augļu. 5 tonnas abolu tiks liktas veselīgajās uzkodu pakās, savukārt 845 kilogrami apelsīnu un 744 kilogrami banānu, kā arī ūdens būs pieejams 12 Rimi enerģijas punktos dažādās trases vietās.

Atbalstot aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, «Rimi» jau vairākus gadus ir «Nordea» Rīgas maratona partneris.

Turklāt šogad, iesildoties «Nordea» Rīgas maratonam, sestdien, 18. maijā, no plkst. 11:00 līdz 15:00 Rīgā, Esplanādē, tiks rīkots pirmais «Rimi» maratons bērniem. Tā ietvaros pašiem mazākajiem būs iespēja pārbaudīt spēkus un veiklību, noskrienot īpaši veidotu 200 metrus garo skrējiena distanci. Tāpat bērni varēs iemēģināt dažādas piepūšamās atrakcijas, kā arī mieloties ar veselīgas ēšanas kustības «Aikāgaršo» šefpavāra sarūpētiem kārumiem mazajiem sportistiem. Savukārt vecākiem pasākuma laikā būs iespēja bez maksas konsultēties pie Sporta laboratorijas ekspertiem, noskaidrot bērniem piemērotāko fiziskās slodzes sadalījumu un noteikt savas atvases sportiskās veselības stāvokli.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu