Atklās Aigas Rēdmanes modes fotogrāfiju izstādi «Urbānā renesanse» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aiga Rēdmane

21. maijā plkst. 18.00 Ventspils teātra namā «Jūras vārti» tiks atklāta modes fotogrāfiju izstāde «Urbānā renesanse», ko veidojusi fotogrāfe Aiga Rēdmane sadarbībā ar dizaineri Sarmīti Ostaņeviču. Izstāde būs apskatāma līdz 4. jūnijam.

Londonā un Rīgas modes nedēļā izrādītā izstāde «Urbānā renesanse» šogad ievada modes festivālu «Riga Fashion Mood Premium Ventspils». Fotogrāfijas radītas modes dizaineres Sarmītes Ostaņevičas trešajai kolekcijai, kuras iedvesmas avots ir renesanses laika māksla, skaistuma ideāli apvienojumā ar mūsdienu pilsētas stilu.

Fotogrāfe Aiga Rēdmane izstādes darbu tapšanā izmantojusi stikla un audumu atspīdumus, lai pastiprinātu attēlu dūmakaino un sapņaino noskaņu. Atspīdumi rada gaismu spēles, paplašina telpu un turpina kustību, tai pašā laikā mainot tās virzienu.

Fotogrāfija no šīs sērijas saņēmusi labākās glamūra fotogrāfijas titulu Baltijas foto konkursā («Baltic Photo Contest 2012»).

Izstāde tapusi sadarbībā ar modeļu aģentūrām "Dandy" un "Vacatio", kā arī stilisti Aiju Ūdentiņu.

Atklāšanas pasākumā piedalīsies modes blogere un stiliste Santa Bindemane-Mihelsone, kura iepazīstinās ar fotogrāfijām, kas tapušas bērnu modes dizaineru kolekcijām sadarbībā ar fotogrāfi Aigu Rēdmani.

  • Ieeja bez maksas
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu