Sieviete mēģina apmānīt bankas darbiniekus ar viltotu čeku (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Trešdien policija aizturēja 41 gadu vecu sievieti, kas bankā mēģināja iemainīt pret naudu, iespējams, viltotu ceļojuma čeku, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Viņa pastāstīja, ka trešdien, 15. maijā ap pulksten 14 Rīgā kāda sieviete bankā vēlējās iemainīt ceļojuma čeku pret naudu. Bankas darbiniekiem čeks raisīja aizdomas, ka tas varētu nebūt īsts, un viņi par to nekavējoties paziņoja policijai. Sieviete tika aizturēta un nogādāta Rīgas Zemgales policijas iecirknī, kā arī tika izņemts čeks, kurš šobrīd tiek pārbaudīts.

Aizturētā ir 1972. gadā dzimusi sieviete, kura iepriekš nav nonākusi policijas redzeslokā. Aizturētā sieviete apgalvoja, ka čekus esot saņēmusi saistībā ar mantojumu un tie esot atsūtīti no ārzemēm. Izrādījās, ka sieviete bankā viesojās jau otro reizi, pirmajā bankas apmeklējumā viņai bija izdevies apmainīt ceļojuma čeku pret skaidru naudu - 1000 latiem.

Vēlāk sankcionētas kratīšanas laikā pie sievietes atrasti vēl 14 šādi ceļojumi čeki. Šobrīd policija skaidro visu atsavināto čeku izcelsmi un ir sākts kriminālprocess par iespējamu krāpšanu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu