Smagajā avārijā pie Pļaviņām viens bojāgājušais; divi smagi cietuši (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Smagajā avārijā piektdienas vakarā pie Pļaviņām ir viens bojāgājušais, bet vēl divi cilvēki smagi cietuši, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) informācija.

Glābējiem avārijas vietā bija jāatbrīvo trīs cilvēki. No negadījumā iesaistītajām automašīnām izcelts viens bojāgājušais un divi smagi cietuši cilvēki.

Pēc dienesta informācijas sadūrās vieglā automašīna ar apvidus auto. Avārijā iesaistīta vēl arī trešā mašīna.

Valsts policijas sniegtā informācija liecina, ka avārija notika Pļaviņu novada Klintaines pagasta Rīteros, šosejas Rīga - Daugavpils 112.kilometrā.

Sadursmē iesaistītas automašīna «VW Touareg» un «Opel Vectra». No gūtajām traumām notikuma vietā bojā gājis 1977.gadā dzimušais «Opel» vadītājs, bet 1968.gadā dzimušais pasažieris ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Savukārt otras automašīnas vadītājs - 1980.gadā dzimis vīrietis slimnīcā nonācis ar smagām traumām.

«Apollo» jau ziņoja, ka smagas autoavārijas dēļ piektdien bija bloķēta satiksme uz autoceļa Rīga-Daugavpils (A6). Negadījums notika uz šosejas pie Pļaviņām (112.kilometrs).

Pēc negadījuma satiksme uz autoceļa tika pilnībā bloķēta, taču ap plkst.22.20 tā atjaunota.

Ka aģentūrai BNS pavēstīja aculiecinieki, ceļu satiksmes negadījumā iesaistītas divas vieglās automašīnas, no kurām viena ir stipri bojāta - tai norauts jumts.

Avārija bija radījusi lielu sastrēgumu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu