Paliku viena gaidību laikā... Kā ar to samierināties? (217)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/caharley72/3572848919/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

«Ar draugu dzīvoju kopā 3 gadus. Līdz pieteicās mazais. Viss izmainījās pa 180 grādiem,» tā [s:44872] savu stāstu iesāk kāda topošā māmiņa.

«Ar draugu dzīvoju kopā 3 gadus. Līdz pieteicās mazais. Viss izmainījās pa 180 grādiem. Viņš nevēlējās., un es aizgāju, jo nespēju izturēt spiedienu, emocionāli un... fiziski. Tā vietā, lai neliktos ne zinis, ja reiz nevajag, viņš ik pa laikam raksta, grib tikties. Reiz piekritu un sapratu, ka tas nav tāpēc, ka būtu kaut ko sapratis... Uzzināju, ka šos gadus ir mani krāpis ne ar vienu vien, gan fiziski, gan garīgā plāksnē. Kā arī, mani pametot, atrada citu jau pēc dažām nedēļām. Viņš tikās, gulēja ar viņu, bet tajā pat laikā rakstīja, zvanīja man. Problēma tajā, ka sāp sirds par to, ka biju muļķe un ticēju, ka mīl. Ka esmu palikusi viena šajā skaistajā laikā. Un trakākais, man grūti pretoties viņam, ja zvana vai aicina tikties. Mani dusmo, ka spēju piedot tādas cūcības, jo man nekā netrūkst, lai tiektos pēc viņš. Ko darīt, lai es spētu jau TAGAD paceltu galvu ignorēt viņu?»

Atbild personīgās meistarības trenere, NLP meistare Sarmīte Šmite:

Var jau cilāt visu, kas bijis, var vainot sevi un vīrieti, kurš jūs ir krāpis. Vai šīs domas jums kaut ko var dot? Vai tās dara jūs laimīgu? Varbūt uz šo situāciju var paskatīties no citas puses. Var domāt par sevi, ka esat cilvēks, kurš visu laiku ir krāpts... un tomēr var paskatīties arī no tās puses, - jūs esiet šo cilvēku mīlējusi, un jums ir pieteicies bērniņš. Bērns tāpat vien sev vecākus neizvēlas. Tātad tieši jūs ir izvēlējies. Viņam nebūs klāt, vismaz šajā brīdī, viņa īstais tēvs, bet jūs būsiet. Jūs esiet ieguvēja, jo pratāt ticēt un uzticēties... Viss, kas ar jums ir bijis, ir jūsu pieredze, no kuras mēs varam mācīties, ja mācāmies un ja izdarām secinājumus...

Lai jums būtu labas sajūtas, šajā skaistajā laikā nevis domājiet., kā jūs esiet pievilta, bet cik jūs spējāt mīlēt! Tagad ir tik ļoti svarīgi sevī vairot labas un skaistas emocijas. Zinu, ka jums patiešām ir grūts laiks, bet, ja to iziesiet bez aizvainojumiem, jūs būsiet tikai ieguvēja. Šis cilvēks nu ir tāds, kāds viņš ir. Un mūsu spēkos nav citus pārtaisīt. Jūs vienīgi tagad varat izdarīt savu izvēli... Ko domāt par to visu, kā attiekties, ko sacīt, ko darīt! Un galu galā, sākt sevi cienīt. Sākt dzīvot vai nu ar viņu un viņa solījumiem un zvaniem, vai savu...

Bērniņam tik ļoti ir vajadzīgas labas un drošas sajūtas, ka viņš gaidīts, mīlēts un lolots. Tad viņa dzīve būs mīlestības pilna. Mēs jau neko nezinām, kas mūs gaida rīt. Un tās domas, ko domājat šodien, ir mūsu rītdiena...

Beidzot pienācis laiks domāt par sevi, par to, kā jūtieties.. Radiet sev tādus apstākļus un piepildiet savu laiku ar visu ko aizraujošu, skaistu, priecīgu, patiesu... Un jums nevajadzēs domāt par pagātni, jo tās jau vairs nav...

Vai varbūt vēlaties savu dzīvi tā arī turpināt???

Jums ir jāizdara sava izvēle un jāpieņem lēmums, ko tieši darīsiet. Vai ļausiet sevi kā lelli sāpināt un raustīt, vai nē. Jums nekas netrūkst un nav spiedīgi apstākļi, lai kaut ko izlūgtos no šī cilvēka. Ja viņš pats dzīvē sapratīs, ka ir ko zaudējis., pašam arī būs par to jāmaksā. Dzīve ir šodien, pagātnes vairs nav un nākotnes vēl nav... Ir TIKAI ŠODIENA!

Un kas liedz jums iet ar paceltu galvu? Izmetiet laukā vārdiņu - vainīgs... lietojiet – kļūdījos... Mēs katrs kļūdāmies, jo nākam mācīties. Bez kļūdām iztikt nevar... Nekļūdās tikai tas, kas neko nedara.

Meklējiet spēku sevī, lūdziet, lai Debesis jums nāk talkā izdarīt pareizo izvēli!

Jūsos ir jauna dzīvība. Tas vien ir brīnums. Jūs pildiet savu sievietes misiju, dariet to ar prieku. Debesis dzird un jūs saņemsiet to, kādu veidosiet pati sevi. Kā spogulī. Spodriniet savu spoguli un atnāks kāds, kurš spoguļosies tieši tāpat.

Komentāri (217)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu