Meklē divus vīriešus aizdomās par sevišķi smagu noziegumu izdarīšanu (73)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija lūdz iedzīvotāju palīdzību divu vīriešu meklēšanā, kuri tiek turēti aizdomās par nelegālu narkotisko vielu apriti lielos apmēros, portālam «Apollo» pavēstīja policijas pārstāve Sintija Virse.

Valsts policijas Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes Organizētās noziedzības apkarošanas pārvalde aizdomās par sevišķi smagu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu, kas saistīti ar nelegālu narkotisko vielu apriti lielos apmēros organizētā grupā, meklē divus vīriešus: 1987.gadā dzimušo Vjačeslavu Makaržecki un 1982.gadā dzimušo Dmitriju Tiščenko.

Policija lūdz vērīgi aplūkot attēlā redzamos vīriešus. Ja jūsu rīcībā ir informācija par šo personu atrašanās vietu vai jebkāda cita informācija, kas sekmētu šo personu atrašanās vietas noskaidrošanu lūdzam zvanīt pa tālruņiem 67075286, 29269966, 110, 112 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Policija anonimitāti garantē.

Komentāri (73)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu