Pagalms – Latvijas Mākslas akadēmijas modes skate

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Š.g. 28.maijā Latvijas Mākslas akadēmijas Modes mākslas apakšnozares studenti aicina uz 2012./2013. mācību gadu noslēdzošo modes skati ar nosaukumu «Pagalms». Jaunie modes mākslinieki demonstrēs savas kolekcijas Mākslas akadēmijas atjaunotajā pirmā stāva zālē. Par modes skates vizuālo veidolu pirmo reizi rūpēsies Scenogrāfijas katedras 1. un 2. kursa studenti.

www.bilesuserviss.lv

«Daudzi no LMA studentiem jau piedalās gan skatēs Latvijā, gan ārpus tās. Tāpēc modes skate ir lieliska iespēja redzēt jau atpazīstamu un novērtētu jauno dizaineru jaunās kolekcijas, gan arī jaunos, talantīgos vēl nepazīstamos dizainerus. LMA modes skate ir notikums, kurā meklēt un atrast nebijušus un neredzētus jaunatklājumus,» saka Aigars Bikše.

Pasākuma ilustrāciju, kas redzama modes skates plakātā, veidojusi Modes mākslas nodaļas 1. kursa studente Evija Šaitere, iedvesmojoties no LMA pagalma pusē redzamā Raiņa pieminekļa un 20 gs. Modes klasikas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu