Par pusaudža aizdedzināšanu aizturētais jaunietis atbrīvots no apcietinājuma (72)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Jaunietis, kuru policija aizturēja aizdomās par kāda cita jaunieša aizdedzināšanu ballītē Ventspilī, atbrīvots no apcietinājuma, portālam «Apollo» pavēstīja Kurzemes reģiona policijas pārvaldē.

Iepriekš tiesa jaunietim kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu, taču tagad drošības līdzeklis ir mainīts – jaunietis tagad atrodas policijas uzraudzībā.

Aizdomās turētajam ir aizliegts tuvoties un sazināties ar cietušo, kā arī citām lietā iesaistītajām personām.

Lai noskaidrotu visus apstākļus un iesaistīto personu lomu notikušajā, izmeklēšana uzsāktā kriminālprocesa ietvaros Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknī turpinās.

«Apollo» jau ziņoja, ka 1.maijā no kādas privātmājas Ventspilī slimnīcā tika nogādāts jaunietis, kuram konstatēti 2.pakāpes apdegumi, kas gūti, iespējams, ballītes laikā. Saistībā ar notikušo tika aizturēts kāds 17 gadus vecs jaunietis, kuram tika piemērots aizdomās turētā statuss.

Policijā tika uzsākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

Komentāri (72)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu