Recidīvists «tiek» pie uzreiz astoņiem kriminālprocesiem (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Izmeklējot dzīvojamās mājas nodegšanas lietu Preiļos, policisti aizturējuši kādu personu - tikko no cietuma atbrīvotu recidīvistu.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē informē, ka 13.maijā Preiļu likumsargi uzsāka kriminālprocesu par to, ka Preiļu novada Preiļu pagastā nodega dzīvojamā māja.

Izmeklējot šo sevišķi smago noziegumu un veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, policisti noskaidrojuši un aizturējuši aizdomās turamo personu - agrāk vairākkārt tiesātu 1983.gadā dzimušu vīrieti, kurš tikai šī mēneša sākumā atbrīvots pēc soda izciešanas no ieslodzījuma vietas.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka nozieguma izdarīšanas dienā aizturētais, zādzības nolūkā iekļuva kādā privātmājā Preiļu novadā, un izdarīja zādzību, pēc kā, nozieguma pēdu slēpšanas nolūkā, minēto māju aizdedzināja.

Tāpat policisti atklāja, ka aizvadītāja nedēļā dažu dienu laikā aizturētais Preiļos un Preiļu novadā izdarījis vēl vairākus noziedzīgus nodarījumus – zādzības no transportlīdzekļiem un privātīpašumiem, kā arī automašīnas zādzību.

Pret aizturēto šobrīd uzsākti astoņi kriminālprocesi.

Policija turpina izmeklēšanu, bet tikmēr aizdomās turētajam piemērots apcietinājums.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu