Ādažos automašīna notriec jaunieti (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Vakar Ādažos automašīna notrieca kādu 17 gadus vecu jaunieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Gaujas ielā 1956.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Peugeot», notrieca 1996.gadā dzimušu jaunieti, kura ar galvas traumu nogādāta slimnīcā.

Jūrmalā, uz autoceļa Rīga-Ventspils, 1976.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Audi A6», sadūrās ar pretim braucošo automašīnu «Opel Meriva», kuru vadīja 1954.gadā dzimis vīrietis. Automašīna «Opel Meriva» apstājās, lai veiktu kreiso pagriezienu, un tajā laikā transportlīdzeklim aizmugurē ietriecās automašīna «Audi A6». Pēc trieciena automašīna «Opel Meriva» ieslīdēja pretējā kustības joslā, kur notika sadursme ar automašīnu «Land Rover Freelander».

Avārijā cieta automašīnas «Audi A6» vadītāja, kura pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no hospitalizācijas atteicās. Savukārt slimnīcā ar traumām nogādāts automašīnas «Audi A6» pasažieris - 1987.gadā dzimis vīrietis. Slimnīcā ar traumām nogādāts arī automašīnas «Opel Meriva» vadītājs.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 27 avārijas, kurās cieta astoņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 25 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem deviņi bijuši autovadītāji, 16 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti deviņi transportlīdzekļu vadītāji - viens autovadītājs un astoņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu