Rekonstrukcijas programmas ietvaros «Pillar» atjaunos 50 īpašumus (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nekustamā īpašuma attīstīšanas un tirdzniecības grupa «Pillar» ir uzsākusi speciālu īpašumu rekonstrukcijas programmu, kuras ietvaros tiks pilnībā atjaunota daļa no uzņēmuma portfelī esošajiem mājokļiem.

Programmas ietvaros tiks rekonstruēti dzīvokļi Rīgas centra un tā tuvumā esošajās prestižajās ēkās, kā arī vairākas privātmāju jaunbūves Rīgas apkaimē. Piesaistot interjera dizainerus un izmantojot kvalitatīvākos apdares materiālus, pēc rekonstrukcijas mājokļi klientiem būs pieejami ar pilnu un ekskluzīvu iekšējo apdari. Savukārt privātmājās papildus tiks vēl labiekārtota, apzaļumota un iežogota teritorija.

Šī rekonstrukcijas programma ir kā turpinājums līdzšinējai programmai, kura tika uzsākta 2010. gadā un tās ietvaros rekonstruēti un realizēti tādi daudzdzīvokļu māju projekti kā «Aristo» un «Pine Breeze» Jūrmalā, kā arī «Saules Rasa», «Mārtiņa Nams 2» un «Elizabetes Park House» Rīgā.

Pirms rekonstrukcijas tiks veikta detalizēta un rūpīga īpašuma pārbaude, lai tiktu novērstas jebkādas iespējamās tehniskās problēmas un tie atbilstu visaugstākajiem kvalitātes standartiem.

Interesenti šādus īpašumus Pillar mājas lapā www.pillar.lv var atrast speciāli izveidotā sadaļā par rekonstruētajiem dzīvokļiem un privātmājām.

Šobrīd rekonstrukcijas darbi pabeigti jau divos īpašumos, bet līdz 2014. gada beigām plānots šo īpašumu skaitu palielināt līdz 50. Kopējās rekonstrukcijas programmas investīcijas 2013. – 2014. gadu laikā plānotas 2,5 miljoni eiro apmērā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu