LabieDarbi.lv pasniedz «Gada Balvas» un svin 3 gadu dzimšanas dienu (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī gada 25. Maijā labdarības projekts  Dailes Teātrī pulcēja draugus un atbalstītājus, lai kopā nosvinētu projekta dzimšanas dienu, kā arī pasniegtu īpašās balvas labākajiem projektiem, kuri ar savu darbu ir snieguši nenovērtējamu ieguldījumu izglītības, zinātnes, mākslas, kultūras, sporta un vides attīstībā Latvijā.

Par sirsnīgu atmosfēru LabieDarbi.lv Gada balvā gādāja ceremonijas vadītājs Lauris Reiniks, savukārt svētku noskaņu krāšņāku darīja populāri skatuves mākslinieki, tostarp dziedātāji Linda Leen, Dons, Arvīds Berķis no grupas Blitze, Liene Candy, Felikss Ķiģelis, Zane Dombrovska, aktieris Rihards Lepers un citi, kas svinīgi pasniedza balvas laureātiem un priecēja ar muzikāliem priekšnesumiem.

Savu simpātiju balvu īpašam projektam dāvināja arī projekta iniciators - nebanku kredītdevēju tirgus līderis SMScredit.lv. Novērtējot projekta pieteicēju entuziasmu, kā arī lakrosa attīstību Latvijā, SMScredit.lv savu balvu Ls 1000 pasniedza biedrības Latvijas Lakrosa federācijai.

«LabieDarbi.lv ir unikāls projekts – tas ir publisks konkurss, kurā iespēja piedalīties ir ikvienam Latvijas iedzīvotājam. Mēs esam par izaugsmi un attīstību!» atzīst SMScredit.lv izpilddirektors Toms Jurjevs, lepodamies, ka uzņēmums projekta ietvaros ziedojis vairāk nekā 600 000 latu.

Projekta LabieDarbi.lv vadītāja Jeļena Šļihta savukārt uzsver, ka katru dienu rodas tūkstošiem, varbūt miljoniem ideju, bet tikai īstenotās idejas iemirdzas, nesot prieku mums visiem. «Cik brīnišķīgi, ka mūsu spēkos ir palīdzēt kādai idejai iemirdzēties vēl jo īpaši spilgti,» atzīst Jeļena Šļihta.

SMScredit.lv

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu