Ģimenes diena ar labiem mērķiem Berga Bazārā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ģimene ir mūsu vērtība, kas katram iemāca spert pirmos soļus lielajā dzīvē. Tādēļ aicinām būt kopā un izbaudīt šo dienu jautrā un saulainā gaisotnē! 

Berga Bazārā 1.jūnijā no plkst. 10.00 – 16.00 notiks Ģimenes diena, kurā būs iespējams baudīt dažādus priekšnesumus gan lielākiem, gan mazākiem bērniem, iegādāties bērnu rotaļlietas, apģērbu un citas vērtīgas mantas, kā arī sniegt arī savu devumu skaistam mērķim – palīdzēt tām ģimenēm, kam dzīvē iet grūtāk.

Būs iespēja redzēt Leļļu teātra izrādi, klausīties kā dzied Knīpas un Knauķi. Priecāsimies un kustēsimies līdzi dejotājiem gan Argentīnas tango ritmos, gan brazīliešu cīņas dejas Capoeira temperamentīgajam priekšnesumam. Puišiem iesakām nepalaist garām Baltijas karatē kluba paraugdemonstrējumu, bet meitenēm iejusties modeles profesijā, iegūt savu pirmo portfolio bildi un iztaujāt modeļu aģentūras Natalie vadītāju Ēriku Meisānu. Protams, ka neiztiksim arī bez konkursiem un jaukām balvām!

Taču nenākam uz pasākumu ar tukšām rokām! Mums katram mājās ir lietas, kas vairs nav vajadzīgas, bet citam būs liels prieks tās saņemt, tādēļ nesīsim uz labdarības veikala «Otrā Elpa» telti tīras, funkcionālas un tālākai lietošanai piemērotas lietas (drēbes, rotaļlietas, spēles, sporta piederumus, grāmatas, vāzes u.c.).

Visas ziedotās lietas tiks sašķirotas un nonāks pie katrai lietai atbilstoša adresāta.

Daļa tiks ziedota dažādu sociālo grupu atbalstam:

  • Mazturīgo biedrība «Dace»;
  • Rīgas patversme;
  • Sociālās aprūpes centrs «Rušona»;
  • Bērnu un jauniešu atbalsta biedrība «Sapnis»
  • Dzīvnieku patversme «Ulubele»
  • kā arī citām mērķorganizācijām, ar kurām sadarbojas labdarības veikals «Otrā Elpa».

Gaidīsim ģimenes ar bērniem dažādā vecumā, lai kopīgā pasākumā saziedotu lietas ģimenēm, kam nepieciešama mūsu palīdzība!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu