Miks Ozoliņš atgriezīsies Latvijā, lai galvaspilsētas festivālā veidotu dubļu cīņas un krāsu kaujas (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populāras dīdžejmeitenes no Latvijas un ārvalstīm, tajā skaitā pasaules seksīgākā meitene – dīdžejs Kellija Akremana (Kallie Acreman), uzstāsies festivāla «Pestivals» «Lieliska Dāvana Dirty Arēnā».

Kādreizējais telekanāla MTV vīdžejs Miks Ozoliņš, izmēģinājis spēkus Holivudas radošajā industrijā, kopā ar dziedātāju Riannu nokrustījis savu un slavenās mūziķes bekvokālistes Kim Ince meitu, pēc trīs gadu prombūtnes iegriezīsies Latvijā, un šīs vasaras galvaspilsētas festivālā «Pestivals» sola izklaidēt apmeklētājus ar krāsainām, netīrām, košām atrakcijām, dīdžejmeitenēm un burvju trikiem.

«Lieliska Dāvana Netīrajā Arēnā» divu dienu garumā uzstāsies tādas populāras latviešu dīdžejmeitenes, kā «Dubsisters», kas klausītājiem liks kustēties vienotā dubstep ritmā, regeja iedvesmotās «Crystal Sound System» meitenes, soul un house mūzikas stilu pārstāve DJ Cimo, kā arī Nina Elektrichka – pazīstama kā ballīšu atmosfēras uzturētāja populāros Latvijas klubos un neatņemama sastāvdaļa ekstrēmo sporta veidu sacensībās Baltijā. Tāpat Rīgā viesosies jaunā, daudzološā DJ Diana Dunkel no Igaunijas.

Par karstas un vasarīgas atmosfēras nodrošināšanu «Netīrajā Arēnā» rūpēsies Charlotte Devaney no Londonas, kuras uzstāšanos papildinās profesionālas dejotājas no «The Narni Skahers» deju grupas ar uguns šovu, bet festivāla apmeklētāju ausis un acis priecēs Kellija Akremena, kas atzīta par pasaules seksīgāko sieviešu diskžokeju žurnāla «Nuts Magazine» veidotajā topā un iecienīta kā privātais dīdžejs citu slavenību kā T-Pain, Lindsijas Loanas, Ne-Yo ballītēs.

Bez iepriekšminētajiem mūziķiem «Lieliska Dāvana» skatuves programmu papildinās arī Pecolli burvju mākslinieku sagādātie maģiskie pārsteigumi, priekšnesumi no deju studijas «Most Wanted», kas Mika Ozoliņa vadībā nodrošinās neparastu ballīti visa festivāla garumā. Programmā paredzētas vairākas aktivitāšu tēmas – konkursi un sacensības milzu dubļu baseinā, krāsu un ziepju kaujas, slapjo t-kreklu konkursi un citas vasarīgas izpriecas un spēles.

«Lieliska Dāvana Netīrā Arēna» ir ceturtā izziņotā skatuve festivālā «Pestivals 2013», kurā šogad uzstāsies vieni no šī brīža populārākajiem māksliniekiem – Loreen, INNA, Craig David, Alex Gaudino, Selah Sue, The Qemists u.c., kā arī vietējās grupas un mākslinieki – Dons, Miks Dukurs, Dzelzs Vilks, Ozols, Bogdan Taran un citi.

Pilns mākslinieku saraksts atrodams «pestivals.lv».

  • Šogad «Pestivals» norisināsies divu dienu garumā 12. un 13. jūlijā, Mežaparkā.
  • Divu dienu biļetes uz festivālu nopērkamas «Biļešu Serviss» tīklā, ar «Pestivals 2012» aprocēm un koncertu sesijas drukātajām biļetēm festivāla biļetes var iegādāties ar 10% atlaidi.
Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu