Laura Reinika «mīļotā» jūtas kā miljonāre (86)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks «Tviterī» lepojas ar kādu faktu no kaimiņzemes un ir par ko. Viņš norādījis saiti uz «lrytas.lt» rakstu par lietuviešu dziedātāju Liepu Mondekaiti, kura priecājas par faktu, ka viņas un Laura duetā izpildītās dziesmas video «YouTube» vietnē pārsniedzis miljonu skatījumu.

Dziesmas «Es esmu tev dzīslās» lietuviešu versija «Apkabink dar» ievietota «YouTube» 28. martā un Liepa atzīst par zīmīgu faktu, ka ievērojamais skaits sasniegts tieši divus mēnešus pēc dziesmas publiskošanas. «Es jūtos kā miljonāre,» intervijā «lrytas.lt» jokojusies Liepa.

Klips uzņemts Itālijā, kur Lauris tiek iesaistīts mīlas trīsstūrī ar lietuviešu un igauņu (kā zināms, klipa versija ir arī igauņu valodā) dziedātājām. «Apkabink dar» versijā Lauris ir pārī ar igauņu dziedātāju Luisu Vark, bet Liepa ir abu draudzene, kurai ceļojuma laikā mostas siltākas jūtas pret puisi. Šķiet, ka arī Laurī dzimušas jūtas pret Liepu... Trīsstūra peripetijas atrisinās tikai mūzikas video izskaņā.

Komentāri (86)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu