«Instrumenti» - «Depeche Mode» koncerta īpašie viesi (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Instrumenti» kā īpašie viesi aicināti piedalīties «Depeche Mode» koncertūres «The Delta Machine Tour» vienīgajā brīvdabas koncertā Baltijā šī gada 27. jūlijā Viļņā, Viņģa parkā.

«Instrumenti», kas nupat izdevuši savu otro studijas albumu «Procrastination», un gatavojas vasaras festivāliem Krievijā, Baltijā un citviet Eiropā, piedāvājumu kāpt uz vienas skatuves ar «Depeche Mode» pieņēmuši ar lepnumu.

«Pagājušā gada oktobrī, kad notika «Depeche Mode» turnejas izziņošanas preses konference, kāds žurnālists no Krievijas Martinam Goram intervijas laikā iedeva mūsu «Arēna Rīga» video koncertierakstu, ar ieteikumu apsvērt «Instrumenti» kā iesildošo grupu, ar to šī ideja dzima,» stāsta «Instrumenti» mūziķi Shipsi un Reysni.

Latvijā iespēja redzēt un dzirdēt grupu «Instrumenti» būs tikai novembra beigās, kad tiks rīkota «Instrumenti» «Procrastination» koncertu sērija «Palladium» koncertzālē Rīgā.

Sekojot jaunā albuma «Delta Machine» iznākšanai, «Depeche Mode» ar koncertu 4. maijā Nicā atklāja savu turneju. Tās ietvaros «Depeche Mode» sniegs 38 šovus 25 valstīs, tostarp uzstājoties Milānas «San Siro» stadionā, Berlīnes Olimpiskajā stadionā, «Stade De France» Parīzē, «Lokomotiv» stadionā Maskavā, Romas Olimpiskajā stadionā un citviet.

  • Biļetes uz «Depeche Mode» koncertu Viļņā vēl ir pieejamas «ticketpro.lv» un «Ticketpro» biļešu kasēs TC «Galleria Riga», «Spice», «Spice Home», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Olimpia», «Maxima XX», «Maxima XXX», «Rimi «Valdemārs»», «Rimi «Alfa»», «Rimi» Pulkveža Brieža ielā, «Rimi» Stirnu ielā, «Rimi «Galerija Azur»» informācijas centros u.c.
  • Biļetes cena ir Ls 35.60. Pieejams arī ātrās ieejas komplekts par 84 latiem.
Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu