Bezmaksas animācijas filmas seanss bērniem un vecākiem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 1. jūnijā, Starptautiskajā Bērnu aizsardzības dienā kinoteātris Cinamon aicina visus – gan lielus, gan mazus uz animācijas filmas «Zambezija» bezmaksas seansu.

Atzīmējot Starptautisko Bērnu aizsardzības dienu, kinoteātris Cinamon sniedz iespēju bērniem un ģimenēm noskatīties bez maksas jauko animācijas filmu «Zambezija». Bezmaksas seanss notiks 1.jūnijā plkst. 10:30. Filma būs skatāma 3D formātā un īpaši bērniem – dublēta latviešu valodā.

«Zambezija» ir stāsts par naivu, bet drosmīgu, dedzīgu un ziņkārīgu piekūna mazuli Kaju, kurš dodas piedzīvojumiem bagātā ceļojumā uz teiksmām apvīto, noslēpumaino putnu pilsētu Zambeziju. Ceļā viņu gaida gan briesmas, gan negaidīti pavērsieni un komiskas situācijas, bet nekas viņu neatturēs, jo Kaju virza sapnis – atrast īstus draugus, kas ne tikai kliedēs viņa vientulību, bet būs blakus arī priekos un bēdās. Kajs gūs daudz mācību, atklājot savu izcelsmi, iemācoties plecu pie pleca aizstāvēt pilsētu no ienaidniekiem un galvenais – būt par daļu no kopienas.

Vietu skaits uz īpašo bezmaksas seansu ir ierobežots, tāpēc aicinām biļetes savlaicīgi izņemt k/t Cinamon kasēs vai arī iepriekš tās rezervēt pa tālruni 67071770, rezervētās biļetes varēs izņemt kinoteātra kasēs pirms filmas. Maksimālais biļešu skaits, ko var iegādāties viena persona, ir četras biļetes.

www.cinamonkino.lv

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu