«Prāta Vētra» palīdz bildināt (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Atkal laiks romantiskam stāstam par to, kā puisis pārsteidz savu mīļoto ar bildinājumu. Šoreiz tas noticis Singapūrā un, kas vēl interesantāk, idejai palīdzējusi īstenoties mūsu iemīļotā grupa «Prāta Vētra».Grupas «Twitter» kontā norādīts links uz mājaslapu, kurā atspoguļots šis jaukais notikums kāda pāra dzīvē.

Grupa uzstājusies «Music Matters» festivāla ietvaros notiekošā koncertā, kādā vietējā klubiņā. Puisis vārdā Alekss nolēma tieši šajā vakarā spert zīmīgo soli un lūdzis tā īstenošana vairāku draugu un grupas «Brainstorm» palīdzību.

Alekss sarunājis, ka draugi uzvilks T-krekliņus, kas apdrukāti ar burtiem - sastājoties pareizā secībā tiem jāveido uzraksts «Will you merry me». Savukārt, «Prāta Vētras» puiši kādā brīdī aicināja sarunāto draugu bariņu uz skatuves. Visiem priekša nostājās Alekss un teica zīmīgos vārdus.

Plāns realizējās veiksmīgi - meitene bija gan pārsteigta, gan teica «jā».

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu