Odrija Totū nejūtas pietiekoši ambicioza karjerai Holivudā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Franču aktrise Odrija Totū nejūtas pietiekoši ambicioza veiksmīgai karjerai Holivudā, vēsta «Digital Spy». Aktrise arī nevēlētos pārcelties uz dzīvi Losandželosā, jo nevēlas šķirties no tuviniekiem.

«Ir labi iegūt lomu tādā filmā kā «Da Vinči kods». Ik pa laikam man patiktu tādas lomas, bet tas tā nenotiek. Viņi vienkārši nenāks ik pa laikam izvēlēties mani, jo viņiem ir daudzas brīnišķīgas aktrises,» stāstīja Totū.

«Ja tu vēlies veidot karjeru Holivudā, jārīkojas savādāk. Jāpārceļas uz turieni. Bet tādai francūzietei kā man... Man nāktos būt tālumā no draugiem un ģimenes,» dalījās aktrise.

«Kino ir mana kaislība. Es apbrīnoju amerikāņu režisorus un mīlu amerikāņu filmas. Bet man ir ļoti svarīga arī mana dzīve, un manas ambīcijas nav pietiekoši lielas,» stāstīja aktrise.

«Holivudā ir ļoti svarīga reklamēšanās, biznesa un zīmola veidošanas puse. Bet es nedomāju, ka es tam varētu būt piemērota,» sacīja Totū.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu