Vīrieša kāju garums norāda seksualitāti (129)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Ir iesakņojies ieskats, ka tie lielie un garie visvairāk ir sieviešu seksuālās uzmanības vērti. Bet vai tā ir patiesībā?

Pirmkārt, viņi ir pūlī labi pamanāmi. Otrkārt, nonākot ar viņiem intīmākā situācijā, piemēram, gultā, var priecīgi sasist plaukstiņas un iesaukties: «Vai tiešām tas viss ir mans?!»

Bet izrādās, ka maza auguma vīrieši ir daudz seksuālāki par garajiem. Ņemsim vērā, ka parasti kājas ir puse no cilvēka auguma garuma. Un, jo īsākas ir vīrieša kājas attiecībā pret augumu, jo seksuālāks ir to īpašnieks.

Kā skaidro zinātnieki, šai parādībai esot precīzs fizioloģisks pamatojums. Jo vētraināka ir indivīda pubertāte, jo viņa organisms šai vecumā izstrādā vairāk hormonu un jo lielāka seksuālā enerģija viņu pavada turpmākajā mūžā.

Ja dzimumhormonu cilvēka augšanas periodā ir pārāk daudz, tie kavē stobra kaulu augšanu, savukārt ķermenis turpina augt, bet kāju stiepšanās garumā atpaliek.

Šo Dabas mātes viltībiņu der zināt un «likt aiz auss», kas zina, kādreiz var noderēt. Un, ja kāda draudzene izsaka piezīmes par jūsu partnera īsajām kājiņām, varat droši «nosmīnēt ūsās» — viņa vienkārši nezina, kur tas suns ir apraksts…

Iesakām gan gluži ar metra mēru klāt neskriet un savam iecerētajam partnerim kājas nemērīt. Ja nu viņš arī nezina šo likumu — var vēl apvainoties!

Komentāri (129)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu