«Latvijas tiltu» apgrozījums pirmajā ceturksnī nedaudz samazinājies (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Būvfirmas AS «Latvijas tilti» apgrozījums gada pirmajā ceturksnī bija 2,973 miljoni latu un tas ir par 1,95% mazāk nekā 2012.gada pirmajā ceturksnī, liecina uzņēmuma neauditētais finanšu pārskats, kas iesniegts «NASDAQ OMX Riga».

Pagājušā gada pirmajā ceturksnī uzņēmuma apgrozījums bija 3,032 miljoni latu.

«Latvijas tilti» šī gada pirmajā ceturksnī ir guvuši 58 883 latu peļņu, un tā ir gandrīz trīs reizes mazāka nekā pērn pirmajā ceturksnī gūtā 158 574 latu peļņa.

Pirmajā ceturksnī uzņēmums turpināja darbus Klaipēdas jūras ostas rekonstrukcijā un minerālmēslu īslaicīgas glabāšanas un pārkraušanas kompleksā Rīgas brīvostā, Kundziņsalā. SIA «Latvijas tilti» kā galvenais partneris kopā ar Lietuvas kompāniju «Kauno keliai» ir sākusi būvniecības darbus Geležinio Vilko ielas rekonstrukcijā no A.Goštauta ielas līdz M.K.Čurļoņa ielai Viļņā, Lietuvā. Sākti 1.kārtas būvdarbi beramkravu pārkraušanas terminālī Rīgas brīvostā, Kundziņsalā.

Jau ziņots, ka «Latvijas tiltu» apgrozījums 2012.gadā bija 17,67 miljoni latu un tas ir par 2,9% mazāk nekā 2011.gadā, liecina uzņēmuma revidētais finanšu pārskats, kas iesniegts «NASDAQ OMX Riga».

2011.gadā «Latvijas tiltu» apgrozījums bija 18,1 miljons latu.

Uzņēmums 2012.gadā ir strādājis ar 65 171 lata peļņu, un tā ir vairāk nekā divas reizes mazāka nekā 2011.gadā gūtā 173 256 latu peļņa.

Iepriekš biržā iesniegtajā neauditētajā finanšu pārskatā bija norādīts, ka AS «Latvijas tilti» apgrozījums 2012.gadā bija 17,57 miljoni latu, bet peļņa - 74 510 lati.

«Latvijas tilti» tika izveidoti 1942.gadā kā valsts uzņēmums. 1997.gadā uzņēmums tika pārveidots akciju sabiedrībā, kuras kontrolpaketi iegādājās kompānija «Latvijas Novitātes komplekss», kurai ir 89,69% «Latvijas tiltu» akciju.

«Latvijas tilti» ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Latvijā, kas specializējas tiltu, tuneļu, ceļu pārvadu projektēšanā, būvniecībā, rekonstrukcijā un remontā. Tāpat kompānija nodarbojas ar civilo objektu celtniecību, izgatavo metāla un dzelzsbetona konstrukcijas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu