Palameikai sestā vieta Dimanta līgas posmā Jūdžinā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas rekordiste šķēpmešanā Madara Palameika piektdienas vakarā izcīnīja sesto vietu ASV notikušajā Dimanta līgas posmā.

Palameikai ieskaitīti bija tikai pirmie divi no sešiem mēģinājumiem, kuros viņa šķēpu raidīja attiecīgi 57,74 un 58,61 metru tālu.

Uzvaru sacensībās ar rezultātu 67,70 metri izcīnīja vāciete Kristina Obergfela, kura par gandrīz četriem metriem apsteidza amerikānieti Kimberliju Mikli, kas šķēpu raidīja 63,80 metrus tālu, bet trešajā vietā ar 63,00 metrus tālu metienu bija DĀR sportiste Sanete Viljena.

Kā ziņots, nākamajās Dimanta līgas sacensībās, kas pēc nedēļas tiks aizvadītas Romas Olimpiskajā stadionā, Latviju pirmoreiz pārstāvēs trīs šķēpmetējas.

Šajā ceturtdienā vieglatlētikas sacensībās «Rīgas kausi» latviete Sinta Ozoliņa-Kovala šķēpu aizraidīja 64,38 metrus tālu, no valsts rekorda atpaliekot par 13 centimetru tiesu. Tas pašlaik ir piektais labākais rezultāts pasaulē šosezon.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu