Uzzini visu par savām iepriekšējām dzīvēm (14)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/55581 http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en 670@N00/150650362/in/photolist-

Izdevniecība «Avots» izdevusi grāmatu Kārļa Riekstiņa sastādītu grāmatu «Svārsts, rāmīši un magnēti», kurā varat iepazīties ar dažādām tehnikām jaunas informācijas iegūšanā. Piedāvājam fragmentu no grāmatas - kā ar svārsts palīdzību uzzināt jūs interesējošus jautājumus par iepriekšējām dzīvēm.

Svārsts var jums daudz palīdzēt, ja interesējaties par savām iep riekšējām dzīvēm. Ir daudzi veidi, kā detalizēti iepazīties ar saviem agrākajiem iemiesojumiem. Darbs ar svārstu var prasīt ļoti daudz laika, salīdzinot ar dažiem citiem veidiem, taču tam ir daudz priekšrocību. Mēģinot iedziļināties savās iepriekšējās dzīvēs ar hipnozes palīdzību, jūs parasti nezināt precīzus dzimšanas un miršanas gadus un bieži nespējat pateikt pat, kadā valsti dzīvojat. Ar svārstā palīdzību jūs šo informāciju iegūsiet.

1. jautājums: kad jūs bijāt šeit pēdējo reizi? Pajautājiet svārstam, kad jūs nācāt pasaulē savā iepriekšējā iemiesojumā. Sāciet ar 20. gadsimtu, pēc tam ejiet atpakaļ gadsimtu pēc gadsimta, līdz saņemsiet apstiprinošu atbildi.

Tad pajautājiet svārstam, vai esat dzimis gadsimta pirmajā pusē. Ja atbilde būs negatīva, tātad esat dzimis gadsimta otrajā pusē. Pajautājiet svārstam, vai tā tiešām ir. Šādi apstiprinājumi ir nepieciešami, jo tie jūs pārliecinās, vai atbildes ir pareizas. Tad jautājiet par atsevišķām desmitgadēm, līdz nonāksiet pie konkrētiem gadiem un uzzināsiet savu dzimšanas gadu.

Jūs, protams, varat turpināt jautāt un tādējādi uzzināt savas dzimšanas mēnesi un pat dienu. Vienmēr šādas detaļas nav nepieciešamas, taču dažkārt tās var būt svarīgas.

2. jautājums: kur jūs dzīvojāt? Ja jums šķiet, ka esat dzīvojis kādā konkrētā zemē, vispirms noskaidrojiet ar svārsta palīdzību, vai tas tā tiešām ir bijis. Pretējā gadījumā jums nāksies izmantot alfabēta burtus, jautājot svārstam, vai tās zemes, kurās jūs dzīvojāt, nosaukums sākas ar burtu «a», «b», «c», utt. Kad būsiet noskaidrojis pirmo burtu, jums nāksies tāpat noteikt ari pārējos šīs zemes nosaukuma burtus.

3. jautājums: vai jūs bijāt vīrietis vai sieviete? Atbildēt uz šo jautājumu būs ļoti vienkārši. Uzdodiet svārstam jautājumu vispirms par vienu dzimumu, pēc tam par otru, un jūs būsiet noskaidrojis, vai bijāt vīrietis vai sieviete.

4. jautājums: kāds jums toreiz bija vārds? Šoreiz atkal nāksies pievērsties alfabētam, lai noskaidrotu savu vārdu.

5. jautājums: kāda bija jūsu nodarbošanās agrākajā dzīvē? Lai saņemtu atbildi uz šo jautājumu, atkal var pievērsties alfabētam. Taču var uzdot arī jautājumus par tiem nodarbošanās veidiem, kas bija izplatīti jau zināmajā dzīves vietā tajā periodā, kad jūs tur dzīvojāt. Jūs varat pajautāt svārstam, vai bijāt lauksaimnieks, zvejnieks, dziednieks utt. Var gadīties, ka tā jums izdosies ietaupīt laiku, ja būsiet uzminējis savu nodarbošanos.

6. jautājums: kuri no apkārtējiem cilvēkiem dzīvoja līdzās jums iepriekšējā dzīvē? Parasti veselas grupas cilvēku pāriet no vienas dzīves nākamajā dzīvē. Parasti viņi ir tuvi radinieki vai draugi. Var mainīties vienīgi dzimums un savstarpējo attiecību raksturs, taču to cilvēku, kas dzīvo kopā ar jums, dvēseles bija līdzās jums arī iepriekšējās dzīvēs. Jūsu pašreizējā iemiesojuma meita iepriekšējā dzīvē varēja būt jūsu dēls vai jūsu māte. Dzimuma maiņa šādā gadījumā nav nekas neparasts, jo ļauj izpildīt dažādus dzīves uzdevumus.

7. jautājums: vai jums bija ģimene? Cilvēki parasti jautā, vai viņi bija precējušies. Interesanti arī uzzināt, cik bērnu jums bija. Svārsts atbildēs, kāds bija viņu dzimums, veselības stāvoklis, labklājība utt.

8. jautājums: kāds bijāt jūs pats? Svārstam var uzdot jautājumus arī pats par sevi. Vai jūs bijāt bagāts? Populārs? Laimīgs? Veiksmīgs? Vai apkārtējie jūs mīlēja un cienīja? Kādas slimības esat pārcietis? Ar ko nodarbojāties brīvajā laikā? Jūs varat pajautāt visu, kas jūs interesē.

9. jautājums: kad jūs nomirāt? Uzdodot jautājumu, vai es jau biju vecs, kad nomiru, un, cenšoties tā ietaupīt laiku, var iznākt gluži pretēji, jo cilvēku dzīves ilgums un līdz ar to jēdziens par vecumu dažādos laikos bija ļoti atšķirīgs. Tāpēc izdevīgāk jautāt svārstam, vai man bija, piemēram, vairāk par 50 gadiem, kad nomiru. Ja svārsts atbild «jā», tad jāturpina jautāt, pievienojot ik pa desmit gadiem, līdz saņemat svārsta atbildi «nē». Tad jāsāk pielikt pa vienam gadam pie skaitļa, uz kuru svārsts atbildēja «jā». Tā var noskaidrot precīzu miršanas gadu.

10. jautājums: kāda karma jūs pavada šajā dzīvē? Visbeidzot svārstam var pajautāt, kādu karmu jūs esat jau radījis iepriekšējā dzīvē un kā tā ietekmē jūsu pašreizējo dzīvi. Sāciet ar karmiskiem parādiem. Noskaidrojiet, kādu dzīves sfēru karma skar, vai tā neietekmē jūsu attiecības ar cilvēkiem, jūsu intereses, vai tā neietekmē jūsu darbu, neizraisa alkatību utt. Pajautājiet svārstam, vai jūs šos karmas parādus nevarat dzēst šajā dzīvē. Noskaidrojiet, kas jums patiesībā jādara, un sāciet strādāt ar savu karmu, līdz atbrīvosieties no šiem parādiem.

Kā redzat, informāciju par iepriekšējām dzīvēm iegūt nav grūti, taču tas prasa daudz laika. Toties var iegūt visdažādākās ziņas par jūsu iepriekšējās dzīves vecākiem, brāļiem un māsām, bērniem un draugiem.

Uzzinājuši visu par savu iepriekšējo dzīvi, mēs varam ielūkoties vēl tālākā pagātnē - iegūt ziņas par vēl agrākiem iemiesojumiem. Tie ir aizraujoši eksperimenti un rosina meklēt aizvien jaunu senāko informāciju.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu