BMX līdzjutējiem iespēja tikties ar Māri Štrombergu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sporta klubs «Rīgas Favorīts» 6. jūnijā laipni aicina BMX fanus un plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus uz tikšanos ar divkārtējo olimpisko čempionu BMX riteņbraukšanā Māri Štrombergu, «Apollo» pastāstīja «Public ID Group» projektu vadītājs Matīss Francis.

Sarokoties un aprunāties ar sportistu viņa talanta cienītāji un mediju pārstāvji varēs no pulksten 15.00, oficiālajā Eiropas BMX čempionāta kafejnīcā «Miit», kas atrodas Rīgā, Lāčplēša ielā 10.

Pasākuma laikā Štrombergs iepazīstinās līdzjutējus ar saviem šāgada plāniem un iecerēm BMX jomā. Faniem būs iespēja saņemt Štromberga autogrāfus un iemūžināt sevi fotogrāfijās kopā ar izcilo latviešu riteņbraucēju.

Pasākuma aktīvākā un jautrākā daļa būs tā dēvētās ruļļu cīņas, kurās Štrombergs iesaistīsies kopā ar sanākušajiem viesiem.

Štrombergs ar faniem tiksies divas dienas pirms starta Eiropas BMX čempionāta 9. un 10. posma, kuri 8.un 9. jūnijā norisināsies Rīgā, Mežaparka trasē.

Pēc astoņiem jau notikušajiem čempionāta posmiem Štrombergs kopvērtējumā ir pārliecinošā līderpozīcijā vīriešu elites braucēju klasē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu