Kādiem vīriešiem piemīt milzīga seksuāla enerģija (105)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lūk, puisis kā bilde! Bet gultā, kā izrādās, viņš nemaz tik varošs nav kā būtu gribējis un, galvenais, kā būtu domājusi viņa draudzene. Kāpēc tā? Šinī gadījumā nav runa par veselības traucējumiem – 90% gadījumu nav nekādu noviržu no normas, bet problēmas tomēr rodas.

Saskaņā ar ezotēriķu apgalvojumiem cilvēka enerģija ķermenī izkārtota septiņos centros no astes kaula līdz avotiņam. Astes kauls vai sanskritā muladhara ir šī spēka sakne, no kuras rodas mūsu dzīves enerģija, kas izplūst pa visu ķermeni. Kad tā sasniedz galvas augšējo daļu, tad seksuālā enerģija transformējas garīgajā un tālāk tiecas kosmosā. Tieši tāpēc austrumu kultūrā seksuālo enerģiju dēvē par spārnoto drakonu.

Vai tā varētu būt: jo lielāka seksuālā enerģija, jo viņš ir garīgāks? Vai svētie un izvirtuļi ir liekami blakus? Tā gluži nebūs – svētie un izvirtuļi ir viena magnēta pretējie poli.

Ja cilvēks koncentrējies tikai uz problēmām, kas atrodas zem jostas vietas, tad viņa mijiedarbība ar kosmosu tiek novesta līdz nullei. Agri vai vēlu tāds seksčempions sabrūk.

Intelektuālim, īpaši tādam, kurš pārzina ezotērās likumsakarības, piemīt daudz lielāka seksuāla enerģija nekā atlētam ar brangiem muskuļiem. Tāpēc, ka intelektuālis domā par pārpasaulīgo un tādā veidā ģenerē sevī dzīves spēku un gūst spēcīgu tā pieplūdumu, kas tiek sadalīts pa ķermeni un vajadzības un paša cilvēka vēlmēm.

Tiek uzskatīts, ka intelektuāļi neinteresējas par seksu. Šis uzskats ir stipri maldīgs, ko pierāda Alberta Einšteina privātā dzīve. Maza auguma neizskatīgs vīrelis ar grandiozu inetelektu dāmas pievilka kā magnēts. Ģeniālais mīlnieks Kazanova savā laikā pārzināja ne vienu vien zinātnes jomu un, cita starpā, izgudroja lotoreju.

Nav nekādas vajadzības grimt kompleksos sava izmēra un ilgtspējas dēļ, galvenais, lai domas, kas valda vīrieša galvā nav standartas, citādi viņš visai ātri var apnikt partnerei.

Lai kļūtu par vīrieti, kas »lido ar spārnoto drakonu», jāspēj uztvert šo drakonu no kosmosa un pievilināt ar domām par dzīvi un būtisko.

Savukārt priekšspēles lielais spēks slēpjas iekš tā, ka tieši tad notiek visefektīgākā sievišķās un vīrišķās enerģijas apmaiņa. Pats dzimumakts izrādās ir ne mazāk un ne vairāk kā noslēgums. Ne velti ķīniešu dao tehnikas piekopēji vispār nebeidz ar ejakulāciju un dzīvo garāku mūžu, saglabājot daudz ilgāk jaunību. Tiesa, šīs tehnikas nevar apgūt pašmācības ceļā, jo tā ir gan filozofisku gan fizisku vingrinājumu sistēma!

Katrs vīrietis var būt seksuāli spēcīgs, ja vien viņš kopj savu garīgumu, intelektu un iztēli. Ikviena sieviete sajūt, ja vīrietis ir radošs. Radošais gars ir tas, kas ļauj lidot «spārnotam drakonam». Tāpat kā jebkurš vīrietis jūtas apbalvots, ja sastapis sievieti, kas spējīga būt seksuāli radoša. Tad abiem garlaicīgi nebūs nekad.

Komentāri (105)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu