Ušakova prioritātes: māte, Strautiņa un tad sieva (170)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Iepriekš jau sniedzām nelielu fotoieskatu «Saskaņas Centra» vēlēšanu nakts svinībās, nu varam plašāk izklāstīt žurnāla «Privātā Dzīve» novērojumus par Rīgas mēra panākumu atzīmēšanu «Radisson Blu Hotel Latvija» telpās.

Svinību vietā mērs ar Rīgas domes priekšsēdētāja biroja vadītāju ieradušies ap pulksten vieniem naktī, jo līdz tam Ušakovs piedalījās TV debatēs.

Pēc īsas uzrunas uzvaras noskaņā, Ušakovs un Ameriks ar baltu rožu pušķiem devušies sveikt sev tuvākās sievietes. «PDz» vēsta, ka Ameriks to pasniedzis sievai Gintai, savukārt Ušakovs - mātei Ludmilai. Nākamā mēra sveicamo kārtā bija biroja vadītāja Iveta Strautiņa. Pēc cieša apskāviena un skūpsta abi, žilbinoši smaidot, pozējuši fotogrāfiem.

«PDz» novērojis, ka tikmēr Nila sieva Jeļena rūpējusies par vīra ērtībām - meklējusi lādētāju vīra «iPhone» un pildījusi viņa šķīvi ar uzkodām. Vēlāk, fotogrāfu skubināts, mērs pozējis fotozibšņiem arī ar sievu.

Tad mērs nodevies saviesīgām sarunām zālē, bet Strautiņa, ieņēmusi Nila vietu un iegrimusi sarunās ar mēr māti. Tikmēr samulsusī Jeļena esot pārsēdusies pie jauniešu aktīvistu galdiņa, kuru rindās agrāk bijusi arī pati. Tieši kopā ar jauniešiem Jeļena bija sagatavojusi Ušakovam pārsteigumu - video rullīti, kura beigās Jeļena parādoties kadrā ar uzrakstu «Mēs tevi mīlam».

Tukšām rokām nebija atnākusi arī Strautiņa - viņa mēram pasniegusi asprātīgu karikatūru par kuru atkal saņēmusi sirsnīgu apskāvienu.

Tā kā zāle bijusi noīrēta līdz plkst. 4:00, tad Andris Ameriks mudinājis visus pārcelties kur citur - svinības lēnam noslēgušās.

«PDz» vēsta, ka Jeļena pavadījusi uz auto Ušakova māti un tad palīdzējusi personālam no viesnīcas iznest atstātās mantas. Tikmēr mērs ar biroja vadītāju esot ļāvušies nesteidzīgām sarunām lobijbāra dīvānos.

Nils Ušakovs aizbraucis abu dāmu - Jeļenas un Ivetas - kompānijā.

Komentāri (170)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu