Speciāli izlaidumiem: Svētku «Andelemandele» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Līdz ar izlaidumu un kāzu sezonas iestāšanos, šī gada 9. jūnijā tiks rīkota ikgadējā īpašā Svētku «Andelemandele», kur 50 dalībnieces tirgosies tikai ar svētku drānām, kleitām, grezniem aksesuāriem, apaviem, somiņām...visu, kas atbilst svētku, izlaidumu un ballīšu tematikai. 

Dalībnieču pieteikumi tika izvērtēti pēc iesūtītajām bildēm, tas nozīmē, ka šajā andelē apmeklētājiem tiks piedāvāta tikai un vienīgi izejamo un grezno tērpu esencīte. Šādas tematikas andele norisinās jau 3. gadu un ir ieguvusi ļoti lielu popularitāti īpaši vidusskolnieču vidū, jo šajā pasākumā ir iespējams iegādāties kleitas izlaidumem par vismaz 70% zemākām izmaksām kā veikalos.

Svētku «Andelemandele» norisināsies Svētdien, 9. jūnijā no plkst. 11:00-16:00 «Just BAR» terasē, kas atrodas 11. novembra krastmalā 17 (Vecrīgā, Triangula Bastionā)

Gaidīsim jūs visus viesos!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu