Foto: Krievijas brīvais «mačo» - Vladimirs Putins (68)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kā jau ziņojām, Krievijas prezidents par savas laulības šķiršanu paziņoja pēc baleta izrādes «Esmeralda» apmeklēšanas Kremļa pilī kopā ar nu jau bijušo sievu. Nu Putins ir oficiāli brīvs vīrietis. 2004. gadā gan viņam tika «piesiets» romāns ar izbijušo vingrotāju, tagad politiķi Alīnu Kabajevu. Vai pēc oficiālās šķiršanās pie Putina sāniem parādīsies kāda jauna pavadone? Kā zināms Putins savu mačo tēlu ik pa laikam spodrina ar izslavētajām «varoņ-fotosesijām».

VĒL IZTEIKSMĪGAS FOTOSESIJAS:

Par šķiršanos:

Ludmila Putina izteicās, ka šī ir «civilizēta šķiršanās». Viņa un Putins joprojām būšot tuvi cilvēki. Kā šķiršanās iemeslu viņa minēja to, ka ar vīru ļoti reti tiekas. «Mēs gandrīz neredzamies. Putins ir pilnībā nodevies darbam, bet mūsu bērni ir izauguši un dzīvo savu dzīvi,» viņa sacīja.

Savukārt Putins skaidrojis, ka lēmums par šķiršanos pieņemts kopā. Krievijas prezidents norādīja, ka viņa darbs ir absolūti publisks, bet ir cilvēki, kas ir ar to «absolūtu nesavietojami». Viņš norādīja, ka Ludmila valsts pirmās lēdijas statusā «nodienēja astoņus, pat jau deviņus gadus».

Vladmirs un Ludmila Putini bija precēts pāris kopš 1983.gada jūlija. Šajā laulībā astoņdesmito gadu vidū piedzima divas meitas - Marija un Katerina.

Šī ir pirmā reize Krievijas jauno laiku vēsturē, kad valsts galva pieņem lēmumu šķirties no sievas.

Komentāri (68)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu