«Relicseed» iesildīs «Testament» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu apvienība «Relicseed» iesildīs Amerikāņu thrash metal leģendas «Testament» šā gada 27. jūnijā Viļņas koncertzālē «Forum Palace». 

«Testament» ir viena no prestižākajām Amerikāņu thrash metal žanra grupām, kas par spīti neskaitāmajām sastāvu maiņām un radošajām pauzēm šogad ir sasniegusi savas pastāvēšanas 30. gadadienu. 2012. gadā tika izdots grupas desmitais studijas albums «Dark Roots of Earth», kas iemantojis ne tikai nedalīti pozitīvu mūzikas kritiķu atzinību, bet arī ierindojies «Billboard 200» topa 12. vietā, kas ir līdz šim augstākais rādītājs «Testament» karjerā. Albuma prezentācijas tūres ietvaros grupa sniegs koncertu Lietuvas galvaspilsētā, un par vienīgajiem iesildītājiem šajā koncertā ir izvēlēta latviešu grupa «Relicseed».

Pašmāju smagā metāla apvienība «Relicseed» līdz šim izdevusi debijas albumu «60 minūtes sapņa», kā arī sniegusi koncertus gan Eiropā, gan ASV, kur arīdzan ierakstījusi otro studijas albumu. Skaņu inženieris un ieraksta līdzproducents Braiens Karlstroms (THE OFFSPRING, ALICE IN CHAINS, QUEEN, ANTHRAX u.c.) šā gada janvārī mira ar sirdstrieku. «Relicseed» bija viena no pēdējām grupām, ar kurām leģendārais inženieris strādāja un ierakstu nepabeidza, tāpēc miksēšanas darbus mūziķi uzņēmušies paši, savukārt beidzamais māsteringa process uzticēts Amerikāņu inženierim Maoram Apelbaumam (SEPULTURA, SYSTEM OF A DOWN, ROB HALFORD u.c.).

  • Biļetes uz «Testament» koncertu par 18 LVL iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā «Biļešu serviss» kasēs un «bilesuserviss.lv».

Gada nogalē gaidāmo albumu «Relicseed» ieskandina ar koncertu tūri, kuras ietvaros maija mēnesī sniegti koncerti Krievijā, Anglijā, kā arī Valmierā un Liepājā. Pirms TESTAMENT iesildīšanas, kas būs grupas pirmā vizīte Lietuvā, «Relicseed» būs dzirdami Rīgā 13. jūnijā klubā MELNĀ PIEKTDIENA (biļetes iepriekšpārdošanā «ticketshop.lv») un Preiļos 15. jūnijā Preiļu alternatīvās kultūras atbalsta centrā (PAKAC).

Par citiem koncertiem informācija atrodama grupas oficiālajā mājaslapā «relicseed.com».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu