Emma Vatsone: «Man nav pilni skapji ar vakartērpiem» (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu aktrise Emma Vatsone jūtas kā Pelnrušķīte, jo viņai vienmēr jāatdod atpakaļ greznie tērpi, ko modes nami aizdevuši uz saviesīgiem pasākumiem.

«Man pieder kādi astoņi kurpju pāri,» viņa teica laikrakstam «Daily Mail». «Visus skaistos tērpus man aizdod. Taču līdzīgi kā Pelnrušķītei pēc pusnakts man no tiem jāšķiras. Es vienkārši atgriežos mājās un uzvelku džinsus. Man nav pilni skapji ar vakartērpiem.»

23 gadus vecā atrise gan atteicās no Pelnrušķītes lomas kinostudijas «Disney» filmā, kas tagad tiek uzņemta.

Vatsone atzina, ka ikdienā ģērbjas vienkāršā apģērbā, lai viņu neatpazītu. «Es nenēsāju dizaineru rokassomiņas. Šķiet, ka cilvēki mani atpazīst retāk, ja neesmu uzkrāsojusies. Kad nestrādāju, es cenšos būt tik nepamanāma, cik vien iespējams,» viņa stāstīja.

Vatsone tēlo galveno lomu ilgi gaidītajā Sofijas Kopolas kinolentē «The Bling Ring», kas pagājušajā mēnesī piedzīvoja pirmizrādi Kannu kinofestivālā. Tajā stāstīts par pusaugu meiteņu bariņu, kas apsēstas ar slavenību dzīvi, tāpēc ielaužas Perisas Hiltones, Lindsijas Loenas un citu populāru cilvēku mājās. Tā balstīta uz patiesiem notikumiem.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu