Notiks Starptautiskā prenatālās izglītības konference (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2013.gada 17.jūnijā konferenču centrā «Citadele» Republikas laukumā 2A, Rīgā, notiks Starptautiskā prenatālās izglītības konference. Šīs konferences pamatā ir doma, ka katras tautas tradīcijā ir dzīvesziņa, kā radīt veselīgu un laimīgu nākamo paaudzi. Mūsdienu zinātne apstiprina seno zināšanu viedumu un prenatālo izglītību kā nepieciešamu nākamo vecāku dzīves sastāvdaļu.

Konferencē piedalīsies lektori no Grieķijas, Rumānijas, Krievijas un Latvijas.

Konferences programma saskaņota ar Latvijas Māsu asociāciju un reģistrēta kā viens no tālākizglītības pasākumiem, programmai piešķirti 7.7 punkti.

Pieteikties konferencei iespējams šeit.

Latvijas Perinatālās attīstības biedrība kopš 2006.gada darbojas Vispasaules Prenatālās izglītības asociāciju apvienībā (OMAEP) starptautiskos projektos kopā ar citām Eiropas valstīm. OMAEP un tās organizāciju mērķis ir, lai sabiedrība visā pasaulē izprastu prenatālā perioda nozīmi katra cilvēka individuālās personības veidošanās procesā un visas cilvēces nākotnē kopumā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu