Foto: Zviedru monarhijas pieticīgās laulības (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Jau vēstījām, ka sestdien Zviedrijā notika princeses Madlēnas un ASV dzīvojošā uzņēmēja Krisa O'Nīla laulības. Pāris laulājās Stokholmas Karaliskajā kapelā. Madlēna dzimtenē nav tik iemīļota kā kroņprincese Viktorija, tādēļ tika paredzēts, ka «tās nebūšot tādas kāzas kā Viktorijai». Tomēr netrūka krāšņu tērpu, aristokrātisku viesu un tūkstošiem cilvēku, kuri tik un tā pulcējās Stokholmas ielās, lai noskatītos uz jaunlaulātajiem. Madlēnas kāzas gan krietni atpalika kroņprincese Viktorijas laulību krāšņumā - turklāt šī bija privāta ceremonija - par tām karalis maksā pats no savas kabatas.

Aicināto viesu vidū bija citu karalisko ģimeņu pārstāvji - Dānijas kroņprincis Frederiks, Norvēģijas kroņprincis Hākons un Monako princese Šarlēna. Ceremoniju vēros Japānas princese Takamado, kā arī Lielbritānijas princis Edvards. Viesu vidū varēja manīt arī grupas «Roxette» solisti un slavenā apģērbu zīmola «H&M» vadītāju.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu