Nakts zāļu tirgus un Silmaču koncerts 15. jūnijā Kalnciema kvartālā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

15.jūnijā Kalnciema kvartālā no 18.00-00.00 notiks nakts Zāļu tirgus, kurā LTV raidījums Teātris Zip svinēs savas pirmās sezonas slēgšanu. Savukārt Silmaču koncerts sāksies 21.00 un turpināsies līdz pusnaktij. No visiem teātriem būs uzaicināti aktieru pāri, kas citējot Blaumani - dabūjušies. 

Būs jautri, jo būs Silmaču dziesmu dziedāšana un, kā jau līgo dienu gaidot, arī apdziedāšanās. Taču pats galvenais - Silmaču kopkora dibināšana par godu Dziesmu svētkiem. Tad jau redzēsim, kā skanēs!

Piedalīsies D. Lūriņa, M. Egliens, G. Grasbergs, I.Misāne, I.Puga, V. Zilveris, D.Bonāte, I.Roga, I.Burkovska, V. Daudziņš, Z. Daudziņa, R.Rudāks, S. Putniņa, A.Krastiņa, I.Brakovskis, V. Vanags, B. Geķe, J. Silakaktiņa, L.Subatnieks, A.Siliņš un daudzi citi aktieri un muzikanti.

Informējam, ka arī vasarā Kalnciema kvartāla tirdziņi notiks katru sestdienu no 10.00-16.00, izņemot Nakts zāļu tirgu, kas 15. jūnijā notiek no 18.00 vakarā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu