Sirmais met pāri 80 metriem un izcīna otro vietu sacensībās Čehijā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas šķēpmetējs Zigismunds Sirmais pirmdien izcīnīja otro vietu Prāgā notikušajās Čehijā notikušajās Josifa Odložila piemiņas sacensībās vieglatlētikā.

Labākajā mēģinājumā Sirmais šķēpu aizraidīja 80,74 metrus tālu, bet pārliecinošu uzvaru ar 86,94 metrus tālu raidījumu izcīnīja mājinieks Viteslavs Veselijs.

Par Veseliju tālāk šosezon metis vienīgi soms Tero Pitkemeki (87,60 metri), bet Veselijam tagad pieder otrais un trešais gada tālākais metiens.

Odložila piemiņas sacensībās startēja arī vēl viens latviešu šķēpmetējs Vadims Vasiļevskis, tomēr viņš labākajā mēģinājumā šķēpu aizraidīja vien 74,65 metrus tālu, paliekot septītajā vietā.

Kā ziņots, šosezon jau četri latviešu šķēpmetēji jau sasnieguši rezultātus virs 80 metriem, tomēr neviens no viņiem vēl nav sasniedzis pasaules čempionāta A normatīvu, kas ir 83,50 metri.

Tikmēr pie piektās vietas kārtslēkšanas sektorā tika cits Latvijas olimpietis Mareks Ārents, kurš pārvarēja 5,40 metru augstumā novietotu latiņu, bet par uzvarētāju kļuva vācietis Rafaels Holzdepe, kurš sasniedza 5,82 metrus.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu