Liepājā uzstāsies «Linda Leen & The Gray Cardinals» (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja un dziesmu autore Linda Leen pirmo reizi kāps uz Latvijas brīvdabas festivāla skatuves. Linda Leen ar dinamisku un emocionāli krāšņu uzstāšanos šovasar piedalīsies Liepājas mūzikas festivālā «LMT Summer Sound» otrās dienas, 13. jūlija, vakarā uz LMT skatuves. 

Šobrīd «Linda Leen & The Gray Cardinals» strādā pie jaunā albuma, kura dziesmu demo versijas klausītājiem īpašos koncertos tika atskaņotas šī gada februārī. «Jau pēc pirmajiem koncertiem «Palladium Riga» bija skaidrs, ka sēdvietas šoreiz ir liekas – šī mūzika iederas uz lielākas skatuves un lielākā auditorijā gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, un tās enerģijai vajadzīgs plašums!» dziedātāja stāsta par lēmumu piedalīties Liepājas «LMT Summer Sound». «Mēs esam patīkami satraukti par šo piedāvājumu, kas nāk tieši laikā, un ar nepacietību gaidām savu debiju festivālkoncertu jomā, lai iepriecinātu un pārsteigtu klausītājus gan muzikāli, gan vizuāli.»

Kopš 2000. gada uz profesionālās mūzikas skatuves Linda Leen ir radījusi dažādus tēlus, izpaudusies dažādos mūzikas stilos – sākot no mūzikas balvas ieguvušā debijas pop albuma «Let’s Go Insane», cabaret, akadēmiskās, džeza un akustiskās mūzikas programmām, līdz solo koncertiem Latvijas Nacionālajā operā, Arēnā Rīga un citās koncertzālēs Latvijā un ārpus tās. Savas īpaši veidotās koncertprogrammas Linda Leen papildina ar krāšņām vizualizācijām, tādā veidā radot īpašu, neatkārtojamu atmosfēru.

Linda Leen ir izdevusi četrus albumus – «Let’s Go Insane» (2000), «Chameleon» (2008), «Ziemasskaņas» (2009), «Divi» (2011) un divus koncertierakstu DVD- «Live at Opera» (2009) un «Live at Arena» (2011). Visi ieraksti ir atzinīgi novērtēti mūzikas kritiķu vidū, kā arī ieguvuši dažādus mūzikas apbalvojumus.

Festivāla «LMT Summer Sound» programma vēl tiks papildināta.

«LMT Summer Sound» ir viens no lielākajiem vasaras festivāliem Baltijā, un ar katru gadu tā popularitāte būtiski aug. Divas dienas Liepājas pludmalē var vērot talantīgāko pašmāju un lielisku ārvalstu mūziķu uzstāšanos. Šogad festivāls piedzīvos ievērojamas izmaiņas un uz festivāla skatuvēm uzstāsies spožākās zvaigznes, kādas līdz šim redzētas.

  • Biļetes uz festivālu LMT Summer Sound nopērkamas «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās un «ekase.lv».
  • Festivāla 2 dienu biļete maksā Ls 18 vai Ls 20 ar vietu telšu pilsētiņā, savukārt VIP biļete maksā Ls 30 vai Ls 40 ar cenā iekļautu autostāvvietu.
  • Iespējams iegādāties arī grupas biļeti sešām personām. Grupas biļetes cena ir Ls 90 bez vietas telšu pilsētiņā un Ls 100 ar vietu telšu pilsētiņā.
  • Tuvojoties festivālam, biļetes kļūs dārgākas.

LMT SUMMER SOUND uzstāsies:

Prāta Vētra (LV), Mika (UK), Aloe Blacc (US), Linda Leen (LV), Dons (LV), re:public (LV), Pienvedēja Piedzīvojumi (LV), Skyforger (LV), The Sound Poets (LV), Igo (LV), Dzelzs Vilks (LV), Sybil Vane (EE), Zebra Island (EE), Laika Suns (LV), Parara (LV), Momend (LV), The Stanleys (AU), Carnival Youth (LV), Electronic I (LT), Willow Farm (LV), Komjaunatne (LV), Laime Pilnīga (LV), Max Lomov (LV), Zazzy (LV), Andre Crash (LV), Uppfade (LV), Daniel Mariash (LV), Kaspar Kondrat (LV), Kris Hovel (LV), Malork (LV), Meic (LV), Bogdan Taran (LV), iO (UA), JOSS (UA).

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu