Slepkavība Alpos: policijai jauns interesants pavediens (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Policija, kas izmeklē pagājušajā gadā Francijas Alpos notikušo irākiešu izcelsmes Lielbritānijas pilsoņu ģimenes slepkavību, konstatējusi, ka upura brālis pirms slepkavības veicis telefona zvanus uz Rumāniju, vēsta «The Local», atsaucoties uz prokurora sniegto informāciju.

Prokurors Ēriks Melo pirmdien paziņojis, ka Francijas policija lūgusi Rumānijas varas iestādes noskaidrot, kam zvanījis nogalinātā Saada al Hili brālis Zaids al Hili.

«Mēs zinām, ka tika veikti zvani uz Rumāniju, taču pagaidām nezinām, kam tika zvanīts,» sacījis Malo.

Malo jau iepriekš izvirzījis versiju, ka slepkavību pastrādājis pasūtījuma slepkava no Austrumeiropas, vienlaikus gan uzsverot, ka pagaidām tai pietrūkst pierādījumu.

Malo pieļauj, ka Saadam al-Hili bija strīds ar brāli par ievērojamu ģimenes mantojumu, kas varētu būt slepkavības motīvs.

Jau ziņots, ka pagājušā gada septembra sākumā Francijas Alpos kāda ciema autostāvvietā tika nošauti četri cilvēki ‒ trīs irākiešu izcelsmes tūristi, kas bija vienas Lielbritānijā dzīvojošas ģimenes locekļi, un vietējais velosipēdists.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu