Grīziņkalna publikai uzstāsies pirmie mūzikas konkursa «Ghetto Faktors» dalībnieki (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

13.jūnijā Grīziņkalna skeitparkā «Ghetto Basket» turnīra laikā uzstāsies pirmie seši mūzikas konkursa «Ghetto Faktors» dalībnieki, kuri izturējuši sīvu atlasi, lai nokļūtu līdz konkursa otrajai kārtai. 

13.jūnijā Grīziņkalnā publikas un žūrijas priekšā uzstāsies pirmie otrās kārtas dalībnieki - bijušais grupas «PeR“ dalībnieks Pēteris Upelnieks, televīzijas šova «Koru kari 3“ dalībniece un Normunda Jakušonoka vadītā kora mūziķe Aminata Savodogo, Sandija Bukāne, Evita Januškevica, Māra Kļava, kā arī Pārsla Kokina. No vairāk kā 100 dalībniekiem, kuri pieteicās «Ghetto Music“ izsludinātajam konkursam, līdz otrajai kārtai kopumā nonākuši 36 dziedātāji. Viņi piedalīšanos konkursā turpinās visas vasaras garumā.

«Konkursa dalībnieku sastāvs ir ļoti spēcīgs, un viņi visi ir ļoti dažādi. Viens akadēmiskās izglītības trūkumu kompensē ar talantu un smagu darbu. Kāds cits varbūt ir kautrīgs, nav vēl iemācījies apburt ar savu harizmu, taču viņa dziedāšanā var just stundas, kurās apgūta mūzikas teorija un lieliska dziedāšanas tehnika. Ikvienam no viņiem šajā konkursā ir iespēja uzvarēt, un mēs, konkursa žūrija, vēlamies palīdzēt šo talantu, tīrradni izcelt gaismā,“ atklāja viens no konkursa rīkotājiem DJ Get Dizzy. «Esam pārliecināti, ka «Ghetto Faktors“ lielākajai daļai dalībnieku kalpos par labu atspēriena punktu turpmākajai dzīvei un veidojot karjeru mūzikā.“

Konkursa «Ghetto Faktors“ dalībnieku sniegumu vērtēs pasākuma apmeklētāji, kuri varēs balsot par savu simpātiju, un konkursa žūrija – DJ Get Dizzy, televīzijas personība Renārs Zeltiņš, ielu kultūras un sporta kustības «Ghetto Games“ vadītājs Raimonds Elbakjans, Rīgas Gospelkora dalībniece un «Ghetto Family“ pārstāve Sanda Brūna, kā arī mūziķis un producents Antons Semeņaks jeb Fantiq. Konkursa pusfinālos un finālā šai žūrijai pievienosies arī radio Spin FM pārstāvji, kā arī vairāki sabiedrībā pazīstami mūziķi.

Kā zināms, dziedāšanas konkursa «Ghetto Faktors“ uzvarētājs saņems muzikālajai izaugsmei ļoti vērtīgu balvu – dziesmas ierakstu profesionālā skaņu studijā Latvijā un iespēju filmēt videoklipu Ņujorkā.

Ar pilnu dalībnieku sarakstu un nākamo kārtu scenāriju ir iespējams iepazīties interneta vietnē: «ghettofamily.com».

Otrā konkursa dalībnieku uzstāšanās kārta paredzēta 20.jūnijā, taču atkarībā no laikapstākļiem šis datums, iespējams, var mainīties.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu