Dāvis Bertāns kļūst par Serbijas čempionu, taču gūst traumu (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Serbijas čempionāta zelta godalgas trešdienas vakarā izcīnīja Belgradas «Partizan mt:s» komanda, kuru pārstāv arī latviešu basketbolists Dāvis Bertāns, kurš tādējādi kļuvis par divkārtēju Serbijas čempionu.

«Partizan mt:s» komanda viesos ar 68:52 pārspēja citu Belgradas komandu «Crvena Zvezda Telekom», sērijā triumfējot ar 3-1.

Bertāns gūtā savainojuma dēļ laukumā pavadīja tikai nepilnas 12 minūtes, kuru laikā guva trīs punktus (2p. - 0/1, 3p. - 1/1), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 17 punktiem bija Bogdans Bogdanovičs, 15 punktus sakrāja Džofrijs Lovernjē, bet 14 punktus pievienoja Vladimirs Lučičs. Tikmēr viesiem 12 punktus guva Demarkuss Nelsons, bet 11 punkti bija Rasko Katiča rēķinā.

Atgādinām, ka finālsērijas pirmajās divās spēlēs «Partizan mt:s» uzvarēja ar 82:54 un 71:69, bet trešajā mačā pārāki ar 81:74 bija «Crvena Zvezda Telekom».

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu