Šovasar uz festivālu «Pestivals» Mežaparkā ved muzikāls upes kruīzs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populārās mūzikas un kultūras festivāls Pestivals jau otro gadu Mežaparkā pulcēs ārvalstu un pašmāju aktuālākos mūziķus, šovasar - Selah Sue, Loreen, Craig David, Eric Saade, Dons, Daniell Mariash un citus. Uz festivālu no lielākajām Latvijas pilsētām vedīs «Fanu reiss», bet no Vecrīgas - atpūtas kuģītis.

Galvaspilsētas festivāla «Pestivals» organizatori šogad nodrošinās atraktīvu iespēju nokļūt festivāla norises vietā. Katrā festivāla dienā, 12. un 13.jūlijā, atpūtas kuģītis Liepāja festivāla viesus vedīs no Vecrīgas līdz pat Mežaparkam, bet Fanu reiss nodrošinās bezmaksas muzikālus braucienus no lielākajām Latvijas pilsētām populāru mūziķu un atpazīstamu personību pavadībā.

Festivāla kruīzs notiks trīs reizes katrā no «Pestivals» norises dienām, un viesi varēs izvēlēties sev piemērotākos laikus, kā arī brauciena virzienu. Par muzikālo nodrošinājumu uz kuģīša rūpēsies Ivo Grīsniņš-Grīslis, kas iesildījis «Pestivals» koncertu sesijas mākslinieces Selah Sue uzstāšanos Rīgā. Bet par atraktīvu noskaņu kruīzā rūpēsies pirms pāris gadiem izveidotā DJ apvienība «Funky Breakout», ko sadarbībā ar muzikālo klubu «Pulkvedim neviens neraksta» dibinājuši vietējie dīdžeji DUB:ra, All-Viss un Rudd.

Savukārt, visiem interesentiem, kas uz festivālu «Pestivals» ieradīsies no citām pilsētām, tiks nodrošināts bezmaksas brauciens ar autobusu sadarbībā ar «Fanu reisu». Braucieni tiks organizēti no Liepājas, Daugavpils un Jelgavas, ko attiecīgi vadīs aktieris Rihards Lepers, Arnis Slobožaņins no grupas Dabasu Durovys un Andžejs Grauds no grupas «Gain Fast». Savukārt braucienu no Ventspils vadīs Roberts Pētersons, no Rēzeknes - titula «Mis Rēzekne 2012» ieguvēja Santa Seržante un TV šova «Koru kari» dalībniece un uzvarētāja Zaiga Pavlovska, bet no Valmieras un Jēkabpils «Pestivals» apmeklētājus līdz Mežaparkam pavadīs «Age of Stones» dalībnieki un dziedātāja Evija Smagare. «Fanu reisa» braucienam no sev piemērotākās pilsētas iespējams pieteikties, iegādājoties «Pestivals» biļeti un ievadot biļetes numuru «fanureiss.lv» mājas lapā.

  • Atpūtas kuģīša brauciena biļeti jebkurā virzienā iespējams iegādāties «Biļešu Serviss» tīklā par 3 latiem; biļešu skaits ierobežots.

Šogad 12. un 13.jūlijā festivāls «Pestivals» notiks Mežaparkā jau otro gadu un vienuviet pulcēs daļu no šī brīža aktuālākajiem mūziķiem - Craig David, Loreen, INNA, Alex Gaudino, Dzelzs Vilks, Nina Elektrichka un daudzus citus. Biļetes uz pasākumu nopērkamas «Biļešu Serviss» tīklā, un Pestivals 2012 apmeklētājiem ar saglabātu festivāla aproci - ar 10% atlaidi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu