Sievietes vieno <i>Lindex</i> un Metjū Viljamsons (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu modes dizainers Metjū Viljamsons veido dizainu unikālai Lindex rudens kolekcijai. 10%  no dizaina kolekcijas ienākumiem  tiks ziedoti cīņai pret krūts vēzi. Kolekcija būs pieejama 4.oktobrī  tikai Lindex veikalā t/c Spice un interneta veikalā www.lindex.com

Pasaulē atzītais dizainers Metjū Viljamsons sadarbojas ar Lindex, lai paustu savu plaši atpazīstamo estētisko rokrakstu unikālā dizaina kolekcijā. Britu dizainers - apdruku, dekoratīvo rotājumu un kaleidoskopisko krāsu meistars - ir atstājis viņam raksturīgās rokraksta iezīmes izsmalcinātā un sievišķīgā sieviešu apģērbu kolekcijā.

Prestižās Londonas Centrālās Senmartēnas koledžas absolvents Metjū Viljamsons pirmo kolekciju prezentēja 1997. gadā. Kopš tā laika viņš turpina veidot savu izsmalcināto zīmolu. Viņam ir veikali Londonā, Dubaijā un Katarā, kā arī 170 tirdzniecības pārstāvji.

«Jūtos lieliski, sadarbojoties ar iedvesmojošu, starptautisku modes uzņēmumu. Šī sadarbība man sniedz iespēju uzrunāt jaunu sieviešu grupu, kuras pārzina modi,» saka Metjū Viljamsons.

Lindex Dizaina nodaļas vadītāja Nina Stārka (Nina Starck) piebilst: «Mēs esam patiesi sajūsmināti un lepojamies par sadarbību ar Metjū Viljamsonu, kurš ir starptautiski atzīts un godalgots dizainers ar ļoti savdabīgu un izsmalcinātu greznuma izjūtu. Mēs sadarbojāmies, lai izveidotu cenu ziņā pieejamu kolekciju, ko var valkāt visas sievietes.»

Dizaina kolekcijā ir apvienoti abi zīmoli Rozā lentītes kampaņas atbalstam. Lindex lepojas ar faktu, ka ir Zviedrijas Vēža fonda un citu līdzīgu organizāciju sponsors 16 valstīs vairāk nekā 10 gadus. Šo atbalstu turpinām, piešķirot ziedojumus 10% apmērā no kolekcijas ienākumiem cīņai pret krūts vēzi.

Metjū Viljamsons komentē: «Kā dizaineram man vienmēr ir svarīgi likt sievietēm justies skaistām un par sevi pārliecinātām. Man patīk sievietes un mani viņas vienmēr ir iedvesmojušas, tāpēc mani saviļņo fakts, ka ar šīs kolekcijas palīdzību var atbalstīt tik vērtīgu lietu.»

Unikālajā dizaina kolekcijā ir apģērbi un aksesuāri sievietēm, kā arī jaunajām modes dāmām. Aksesuāri būs pieejami atsevišķos Lindex veikalos. Savukārt apģērbu kolekcija būs pieejama tikai Lindex veikalā t/c Spice no š.g.4.oktobra . Kā arī pieejamainterneta veikalā www.lindex.com.

Satieciet Metjū Viljamsonu un viņa «Stila izjūtu» Saite uz video klipu:

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu