Foto: «Playmate» Lingita atkal nododas drosmīgai fotosesijai (206)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Lingita Lina Bopulu popularitāti guva jauniešu šovā «Okartes akadēmijs». Jau labu laiku Lingita apzinās, ka kļuvusi par jaunu, skaistu sievieti un nododas arī pikantākiem piedzīvojumiem vīriešu žurnālu lappusēs. Viņa pat kļuva par «Playmate» titula ieguvēju un devās pārstāvēt Latviju starptautiskajā «Playboy» konkursā. Nu viņa ļāvusies skandalozā fotogrāfa Aleksandra Sokolova fotosesijai, kas tapusi priekš «motopower.lv».

Fotogrāfs Sokolovs par Lingitu raksta: «Es uzskatu kā Lingita ir viena no skaistākajām Latvijas sievietēm. Esmu fotografējis ļoti daudz modeles gan Latvijā, gan ārzemes, bet strādājot ar Lingitu man bija sajūts,ka viņa ir supermodele, jo katrs kadrs bija veiksmīgs. Nebija pilnīgi nevienas fotogrāfijas, kuru man gribētos izdzēst. Lielākas grūtības man sagādāja bilžu atlase, jo es uzskatīju,ka visas bildes ir veiksmīgas.

Agrāk es neticēju tam, ka var eksistēt draudzība starp sievieti un vīrieti. Bet, kopš es iepazinos ar Lingitu, es secināju, ka tomēr var! Mums ir draudzīgas attiecības, tāpēc es viņu varu fotografēt, kad un kā vēlos.

Tā kā Lingita ir jauna un dabīgi ļoti skaista sieviete, tad es varēju gandrīz neapstrādāt bildes. Lai viss būtu vieglāk un ērtāk, es nolēmu fotografēt ārā nevis studijā. Mēs cerējam, ka būs saulains vasaras vakars, bet, kad atbraucam uz vietu, lija lietus un bija gandrīz tumšs, kaut arī bija tikai septiņi vakarā. Nācās veselu stundu gaidīt. Tad notika brīnums – lietus pazuda un parādījās saule. Viss būtu bijis forši, ja tikai temperatūra nebūtu ap 17 grādiem un gaisā nelidotu odu mākoņi. Mums odi īpaši netraucēja, jo Lingita peldkostīmā bija odu magnēts un mūsu fotogrāfēšanas grupu viņi gandrīz neaiztika.»

Lingita par piedzīvoto fotosesijā stāsta: «Teikšu godīgi, ka par Aleksandru biju dzirdējusi dažādas atsauksmes, bet, kad pirms fotosesijas ar viņu aprunājos, sapratu, ka viņš ir viens no sirsnīgākajiem cilvēkiem, ko esmu satikusi. Kad Aleksandrs mani uzrunāja un piedāvāja fotografēties, no sākuma satraucos, bet uzdrošinājos paust viņam savu viedokli, ka nevēlos pārāk atklātas, kailas vai provokatīvas bildes un viņš manu viedokli cienīja un izdevās labi sastrādāties. Fotografēšanās ir mans hobijs, pašlaik mācības augstskolā ir prioritāte, bet prieks, ka paralēli tam varu arī attīstīt sevi kā modele.»

Aleksandrs piebilst: «Mocis, kas izmantots fotosesijā ir viens no ātrākiem motocikliem pasaulē – «Suzuki Hayabusa». Es gribēju, lai Lingita ar motociklu izskatītos mežonīgi un dabīgi – lai, ja motociklu aizvietotu ar zirgu, tad nekas neizmainītos!»

Komentāri (206)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu