Minerālūdenī sālīti gurķīši Jāņu uzkodām (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Emily Barney, CC BY-NC 2.0

Nepieciešams:

gurķi
ķiploks
sāls
cukurs
dilles
upeņu lapas
ķiršu lapas
mārrutku lapas
gāzēts minerālūdens

Pagatavošana:

Gurķiem nogriež galus, ķiplokus sasmalcina (ķiploku daudzumu izvēlieties pēc patikas). Traukā kārto zaļumus, ķiplokus un gurķus. Visu pārlej ar gāzētu minerālūdeni, kuram pievienots sāls un cukurs (1 l minerālūdens + 2 ēdamkarotes sāls un 2 ēdamkarotes cukura).

Vakarā sagatavoti gurķi būs gatavi nākamajā rītā.

Izvēlieties mazākus gurķīšus vai lielākus gurķīšus sagrieziet.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu